Ospel

Op zoek naar een High Tea Adres in Ospel voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

BOERENSPELLEN

Het hele jaar door kun je bij Boerenspellen een heerlijke Boerinnen High Tea reserveren. Iets te vieren met vriendinnen? Een uitje met het hele gezin? Of gewoon lekker bijkletsen met je moeder en je zussen?
De “Boerinnen High Tea” is een heerlijk ontspannen manier om met elkaar te snoepen en te genieten van een diversiteit aan lekkernijen en drankjes. Laat je verrassen door het unieke “boerinnen high tea concept”
want naast al dat lekkers, heerst er een vanzelfsprekende gemoedenlijkheid wat het samenzijn extra rust en warmte geeft. Je start de high tea met een welkomstdrankje genaamd: appeltaartje. De eerste gang bestaat uit zoete theesoesjes, chocolade, tompoes, bananensoes cakeje, zelfgebakken kaneelcake met kleine sandwiches en chocolade sandwiches .Tussendoor kun je genieten van een Heerlijk mini asperge roomsoep met geblancheerde groene asperges. De tweede gang bestaat uiteen hartige sandwich met kruidenkaas brie en zongedroogde tomaatjes, een bladerdeeghapje met brie, een Kalkoenhapje met honing mosterd saus, stokbroodjes met ei salade met bieslook, een wrap met zalm en rucola, zalm met kruidenkaas op vorkje. De derde gang bestaat uit een dessertbordje met appeltaart, meloen met aardbei  bavarois, ijs in glaasje en een slagroomglaasje. Daarnaast kun je onbeperkt genieten van thee (groene thee, sterrenmunt, kaneel, zoethout, rooibos, citroen, aardbei, bosvruchten) of koffie & een kan kraanwater met citroen. De Boerinnen High Tea (3 gangen) duurt: 2-3 uur.

Contactgegevens:
Loeigezellig
Vrijkebomenweg 9
6035 SC Ospel
Tel:0495641999
Mobiel: 06 – 54 74 83 28

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *