Etten-Leur

Op zoek naar een High Tea Adres in Etten Leur voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor een heerlijke high tea, high wine of high beer. Alvast een gezellige middag gewenst!

RESTAURANT SAVEURS

Restaurant Saveurs is gehuisvest in het prachtige monumentale pand “De Ster” aan de haven van Etten-Leur Noord.  Topkwaliteit, gecombineerd met individuele service en een huiselijke en informele ambiance, kenmerken ons restaurant. Onze stijl van koken is gebasseerd op de Franse keuken met een Nederlandse inslag en een knipoog naar het Oosten. Continu blijven vernieuwen en blijven verrassen is een belangrijke doelstelling voor hen. In dit sfeervolle restaurant kun je genieten van diverse arrangementen. Zoals een heerlijke Afternoon tea. De ontvangst  is tussen 12.00 uur en 14.00 uur (minimaal 3 dagen vooraf reserveren) en duurt minimaal 3 uur. Je wordt ontvangen met een huisapperitief, 3 soorten mini-sandwiches en diverse hartige hapjes. Daarna word je verrast met diverse zoete hapjes (o.a. scones). De afsluitende gang bestaat uit cake, koekjes en bonbons. Alle hapjes zijn huisgemaakt. Bij iedere gang wordt er een bijpassende theesoort geserveerd, gemaakt van losse thee. De thee wordt geserveerd met schijfjes citroen, suiker, honing en melk.

Liever wijn dan thee, dan kun je kiezen voor het High Wining. De ontvangst is tussen 12.00 uur en 14.00 uur (minimaal 3 dagen vooraf reserveren) en duurt minimaal 3 uur. Je wordt ontvangen met een huisaperitief, daarna volgen diverse koude hapjes, diverse warme hapjes en diverse dessert hapjes. Alle hapjes zijn huisgemaakt. Bij elke gang krijg je een bijpassende wijn geserveerd. Bij dit arrangement schenken ze onbeperkt water.

Contactgegevens:
Restaurant Saveurs
Geerkade 19
4871 CK Etten-Leur
T. 076-503 00 06

BRASSERIE TRIVIUM

Overgewaaid vanuit Engeland: High Tea!
Een middagje heerlijk genieten in een gezellige sfeeer van de meest smakelijke lekkernijen, huisgemaakt door de chefkok. De “Royal High Tea” bestaat uit een feestelijk glaasje prosecco, onbeperkt thee
in diverse lekkere smaken, huisgemaakte quiche, een combinatie van 3 soorten sandwiches, een salade van vers fruit, een diversiteit van zoetigheden van het huis en bonbons. De High Tea is mogelijk tussen 12.00 en 17.00 uur. (vooraf reserveren)

Contactgegevens:
Trivium Hotel & Spa
Trivium 72
4873 LP Etten Leur
Tel: +31 (0) 76 303 13 03

DE BURGEMEESTER OP DE MARKT

Wat is er gezelliger dan samen met  vriendinnen, zussen, moeders, nichten, collega’s of wie dan ook een middag bij te kletsen onder het genot van een flinke pot thee en de lekkerste zoete en hartige hapjes?! High Tea is erg populair geworden en uiteraard kan je er bij de Burgemeester op rekenen dat je de beste Engelse sandwiches, scones, scrambled eggs etc voorgeschoteld krijgt! Van een High Tea kun je genieten tussen 14.00 en 17.00 uur. Deze bestaat uit diverse soorten thee (onbeperkt), een sandwich met komkommer, sla en zalm, een sandwich met komkommer, sla, tomaat, kip en spek, een roerei met bieslook, en rode paprika, muffins met jam en geroosterd brood, een mini Croissant, een chocoladebroodje, seizoensgebonden vers fruit. 

Hou je niet zo van theeleuten dan kun je ook kiezen voor een High Beer of een High Wine. Kom gezellig de beste wijnen proeven gecombineerd met bijpassend amuse menu. Ze hebben een vier -of vijf gangen arrangement samengesteld waarbij je een sublieme wijn-spijs combinatie gepresenteerd krijgt. High Wine kan iedere dag na 15 uur, graag van te voren reserveren. Bij aanvang krijg je stokbrood met kruidenboter en tapenade, en olijven waarna de amuses en wijn gang voor gang geserveerd worden;

Anders dan bij de High Wine bepaal je zelf welke bieren je drinkt tijdens de High Beer. Ze hebben een uitgebreid assortiment bieren op de tap of uit de fles, aan jullie de keuze of je lichte of zware bieren neemt. Bij het arrangement krijg je verspreid over de middag of avond je hapjes gepresenteerd. Dit zal bestaan uit; diverse soorten kaas en worst, bitterballen en bittergarnituur, chicken wings met cajunkruiden, mini saté en mini spareribs.

Contactgegevens:
De Burgemeester op de Markt
Markt 40
4875 CE Etten-Leur
T. 076 501 22 76

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *