Geldrop

Op zoek naar een High Tea Adres in Geldrop  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

COCODY PARTCENTRUM

Gelegen aan het water is Cocody een van de mooiste locaties van Brabant. Cocody is geheel gelegen aan recreatiegebied de Smelen net buiten het centrum van Geldrop. Een unieke locatie voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een lunch, diner of high tea, een verjaardag voor een bescheiden aantal gasten, een gezellig familiefeest, een spetterende bruiloft of een koffietafel, voor elke gelegenheid bieden zij de perfecte ruimte. De High Tea is lekker en leuk voor in de middag. Je kunt genieten van onderstaande lekkernijen:  kopje soep, mini carpaccio, brownies, scones, sandwiches, quiche, petit four, muffin, clothed cream en marmelade en onbeperkt koffie/thee.

Contactgegevens:
Cocody
Zwembadweg 15
5663 PL Geldrop
Nederland
Tel: +31 (0)40-2868046

Reacties

  1. Heerlijke high tea gehad! Heel uitgebreid en een goede mix van hartig en zoet, vonden wij erg fijn! zeker aan te raden. bij mooi weer kun je ook gewoon aan het water zitten…daar gaan we zeker nog eens voor terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *