Oijen

Op zoek naar een High Tea Adres in Oijen voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

TEA TIME OIJEN

Welkom bij Tea-Time, de gelegenheid waar je in een sfeervolle ambiance kunt genieten van een authentieke High-Tea, een uitgebreide Engelse lunch of de diverse variaties hierop. Tea-Time biedt plaats aan max. 32 personen. (In het zomerseizoen kan dit uitgebreid worden tot max. 60 personen op het zomerterras). Omdat wij je op gepaste wijze willen ontvangen en je verse huisgemaakte producten willen aanbieden, is het noodzakelijk dat je tijdig reserveert. (Vooral in het weekeinde is tijdig reververen aan te bevelen) De High Tea bestaat uit een potje thee/koffie met carrotcake, diverse taartjes, diverse muffins, soesjes, diverse soorten cake, B.L.T. sandwich, zalmsandwich, kip-sellerysandwich, fingersandwich, kleine salade, warm pie-puntje, scones met clotted cream, jam en marmelade en een hartig prikkertje.

Contactgegevens:
Oijense Bovendijk 37
5394 LA Oijen
Tel. 0412-492731
b.g.g. 06-23366094
Naar de website

Comments

  1. Dag Marijke. Wij willen met z’n allen jou en je personeel nog heeeel hartelijk bedanken voor de gezellige en overheerlijke high tea die we afgelopen zaterdag bij jullie genoten hebben!!!!
    Het was in 1 woord GEWELDIG!!!!!!!!

    Liefs van ons allemaal

    De Jehova ‘s getuigen groep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *