Roosendaal

Op zoek naar een High Tea Adres in Roosendaal? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

‘T PAVILJOEN

‘t Paviljoen is een lunchroom die voor iedereen toegankelijk is, je kunt er dagelijks terecht voor de lekkerste koffie, broodjes en heerlijke verse salades. De smoothies zijn inmiddels al een begrip. Vervelen op koopzondag is ook niet meer nodig, je kunt bij ‘t Paviljoen genieten van een heerlijke High Tea (enkel op reservering). Zij serveren dit met mooi weer voor je op ons terras. Mocht het zonnetje niet schijnen kun je plaats nemen in de gezellige lounge ruimte. Zij serveren je de biologische Mighty Leaf Tea. Hierbij kun je kiezen uit 12 heerlijke smaken, de thee zal onbeperkt worden aangevuld. Je wordt verwend met heerlijke sandwiches, een soepje afgewisseld met yoghurt plus vers fruit en smoothies. Je krijgt verschillende zaligheden zoals soesjes, brownies, koekjes, cakes en bonbonnetjes die aan je worden gepresenteerd op verschillende plateaus. De High Tea wordt afgesloten met een glaasje bubbels.nJe kunt dit reserveren vanaf minimaal 2 personen tot maximaal 20 personen. De High Tea wordt geserveerd om 14.30 uur.

Contactgegevens:
‘t Paviljoen
Nieuwe Markt 49a
4701 AD Roosendaal
Tel: 0165 393 464
naar de website

EETCAFE SJORS

Kom ontspannen en genieten van een heerlijke high tea met verschillende soorten thee, vruchtensappen, etagères gevuld met diverse cakejes,  sandwiches belegd met hartig en zoet maar ook met diverse huisgemaakte hapjes en snoeperijen. Zij bieden twee keuzes voor een high tea: Authenthiek Home made scones, muffins, rijkelijk belegde sandwiches en een overheerlijk dessert. Vegetarisch Home made scones, muffins, rijkelijk vegetarisch belegde sandwiches en een overheerlijk dessert. Gezien de voorbereiding van de gerechten verzoeken zij je om minimaal 2 dagen van te voren reserveren.

Contactgegevens:

Eetcafé & Gasterij SJORS
Kerkstraat 2 (Aan het Tongerloplein)
4701 HT Roosendaal
Tel.: 0165 – 566 833
Email: info@eetcafe-sjors.nl
Naar de website

HET HOOIHUIS

Hét alternatief op de bekende high tea uit Engeland, hun eigen Roosendaalse versie. Naast diverse theesoorten  serveren zij etagères met heerlijke hartige en zoete lunchgerechtjes. Een gezellig uitje met de hele familie, vrienden of gezellig met z’n tweetjes. Elke dag op reservering te bestellen van 11.00 tot 14.30 uur, je tafel is gereserveerd tot uiterlijk 17.00 uur. De High Tea bestaat uit een etage met luxe amuses: canapé met Spaanse ham en gecarameliseerde peer, canapé met crab salade, cocktailtje van Hollandse garnaaltjes en cocktailsaus, klein kopje seizoen soep, diverse minisandwiches met carpaccio en zalm. Warme gerechtjes zoals spiesjes van runderhaas met kroepoek en pikante pindasaus, livar stoof bereid met kruidkoek en bockbier geserveerd met een roomboter bladerdeegbakje, bitterbal van kreeft met garnalen en gefrituurde peterselie. De high tea wordt afgesloten met een mini appeltaartje, bokkenpoot en een vanillenoot.

Contactgegevens:
Brasserie & restaurant het hooihuis
De Stok 13
4703 SZ Roosendaal
0165 – 53 79 02
info@hooihuis.nl
Naar de website

BRASSERIE AANKOMST

Gesitueerd in Roosendaal, tussen Rotterdam en Antwerpen, is het een oase van comfort, kwaliteit en gastvrijheid. Brasserie ‘Aankomst’ is tevens zeer gunstig gelegen, op loopafstand van het Centraal Station, dichtbij het bruisende stadshart van Roosendaal en met volop parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Laat je eens lekker verwennen met een high tea: onbeperkt thee met keuze uit een ruim assortiment smaken. Diverse zoete lekkernijen,o.a. cup cakes, bonbons en diverse koekjes. Verscheidene hartige proeverijen, zoals scones, mini broodjes en mini sandwiches.

Contactgegevens:
Brasserie ‘Aankomst’
Stationsplein 5b
4702 VX  Roosendaal
Tel: 0165 58 48 48
Naar de website

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *