Oisterwijk

Op zoek naar een High Tea Adres in het pracht gelegen Oisterwijk  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

ONDER DE LINDEN

Onder de Linden is de grootste huiskamer van Oisterwijk, dat betekent een warme huiselijke sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Vriendelijk en attent bedienend personeel staan er voor in dat het je aan niks ontbreekt. “Een avondje genieten hoeft niet veel te kosten” is hun motto. De Boekenkamer, het pronkstuk van het bedrijf, is speciaal ingericht voor een lekkere high tea of high wine.De High tea bestaat uit onbeperkt thee , meer dan 10 verschillende  theesoorten. Tijdens de 1e gang ontvang je een Flûte alcoholvrije aperitief, vegetarische hartige taart, een mini worstenbroodje en een klein kopje heldere bouillon. De 2e gang bestaat uit breekbroodjes met: carpaccio, pesto en Parmezaan, kipfilet met zoet/zuur salade, kaas met mosterd-dille dressing en ruccola, zalm met basilicum crème. De 3e gang bestaat uit vers geperste sinaasappelsap, chocolade brownies, kaneel donuts, chocolademouse, slagroomsoesjes, tartetatin, boterkoek, macarons, cornflakes rotsjes van witte chocolade, kokos makronen en miserable. Naast de High Tea kun je er ook terecht voor een heerlijke High Lunch, High Beer of High Wine.

Contactgegevens:
Onder de Linden
Lind 63
5061 HV Oisterwijk
info@onderdelindenoisterwijk.nl
Tel: 013 5220414
Naar de website 

 

 

Reacties

  1. 19 november met een stel vriendinnen naar oisterwijk gegaan. Bij Onder de Linden heerlijk genoten van de warme kachle, vriendelijke bediening en een onvergetenlijke High Tea. Wilje echt genieten dan is het hier wel. Je ziet dat alles huisgemaakt is. Zeker de moeite waard !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *