Oosterhout

Op zoek naar een High Tea Adres in het Brabantse Oosterhout  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

BRASSERIE PETIT PARIS

Midden in het winkelhart van Oosterhout, waar het moderne overdekte winkelcentrum uitkomt op het gezellige, karaktervolle en oude hart van de stad, zit Brasserie Petit Paris. Vlakbij de Heuvel en de Markt. Kortom, één van de mooiste en drukste plekjes van Oosterhout. Brasserie Petit Paris is een jong bedrijf waar men nog echt een huiskamergevoel heeft: Brabantse gezelligheid in een ouderwetse huiselijke en knusse sfeer, met een hoog “ons kent ons”-gehalte. Het wordt dan ook niet voor niets “ De huiskamer van Oosterhout” genoemd. Bij Brasserie Petit Paris geniet je onbeperkt van allerlei theesoorten (of koffie) met zoete en hartige lekkernijen. Wat er precies op het menu staat, is nog een verrassing, maar in ieder geval krijg je deze klassiekers: scones, gebakjes, sandwiches, quiche, ragout en muffins.

Contactgegevens:
Brasserie Petit Paris
Arendstraat 31
4901 JJ Oosterhout (NB)
Tel: 0162-429784
Naar de website 

DE VRIJHEID

Restaurant De Vrijheid is gelegen tussen “De Heuvel”, het mooiste, historische Anton Pieck-achtige plein van Oosterhout(NB) en omstreken, en het oogstrelende stadspark. Gevestigd in een schitterend 17e eeuws monumentaal pand. In de 16e eeuw als herberg en restaurant was “De Vrijheid” al een belangrijke plek in Oosterhout. Tegenwoordig doet het dienst als “de woonkamer” van Oosterhout. Gezellig, ongedwongen en direct vertrouwd, daardoor ook geliefd bij een breed publiek. Zodra het weer het toelaat staat het volledige terras, inclusief de loungehoek, op het zuiden, uitgestald langs de vijver van het park, waardoor je ook buiten heerlijk kunt genieten van alles wat “De Vrijheid” je te bieden heeft. Erg populair zijn de High Tea en inmiddels ook de High Wine en High Beer. De steeds populairder wordende eeuwenoude traditie, vanuit Engeland overgewaaid, is al geruime tijd een geliefd product bij “De Vrijheid”. Dé ideale manier om met vrienden of familie eens lekker bij te kletsen terwijl je allerlei zoete en hartige lekkernijen voorgeschoteld krijgt. Van een heerlijke hartige taart en diverse sandwiches tot scones met jam en room,
bonbons, petit fours en roomboterkoekjes… Gecombineerd met de unieke smaken van “Dilmah” thee wordt dit zonder twijfel een onvergetelijke middag. Je kunt bij De Vrijheid kiezen uit 2 variaties high tea: de standaard high tea en daarnaast een nog luxere versie. De standaard High Tea bestaat uit een mini broodje ham/preisalade, een mini broodje tonijnsalade, een mini broodje eiersalade, een mini quiche, een kibbeling met remouladesaus, chocolade bonbons, muffins, een brownie, petit fours, scones met jam en room en roomboter koekjes. Inclusief diverse luxe theesoorten. De High Tea wordt alleen op reservering geserveerd,  van dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 16:30 uur.
De High Beer bestaat uit 3 glazen bier en allerlei lekkere mannenhapjes zoals bitterballen, gehaktballetjes, gemarineerder ribbetjes, kipsate met satesaus, mini hamburger, oude kaas en droge worst. De High Wine bestaat uit een soepje van de dag, etagière met diverse koude en warme hapjes, een hoofdgerecht, een klein warm gerecht en een klein zoet dessert. Dit alles wordt geserveerd met 3 bijpassende glazen wijn.

Contactgegevens:
De Vrijheid
Heuvel 11
4901 KB Oosterhout
T 0162 433 243
info@devrijheid-oosterhout.nl
Naar de website 

GASTERIJ DE SETERSE HOEVE

Ontspannen genieten op een verrassende en unieke locatie! De ideale locatie om even uit te blazen, een kopje koffie te drinken, even lekker te lunchen, een terrasje te pikken, gezellig te dineren, rustig te vergaderen of een feestje te vieren. Kortom een plek waar je je thuis zult voelen. Vanaf 2 personen is er dagelijks een High Tea te bestellen. Deze bestaat uit diverse sandwiches met o.a. gerookte zalm, gerookte parelhoender, boerenham met oude kaas, rosbief met pikkels etc. Diverse mini gebak (uit eigen keuken), diverse Petit fours, diverse bavaroise gebak, scones met sauercream, diverse cakes met daarbij diverse marmelades en slagroom, diverse bonbons en een scala van huisgemaakte luxe koekjes, diverse hartige hapjes, ijswater kannen op tafel, thee met diverse smaken (onbeperkt) en koffie (onbeperkt).

Contactgegevens:
Gasterij De Seterse Hoeve
Vijf Eikenweg 56
4903 RK Oosterhout
Tel.:  0161 – 411 707
Naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *