Oss

BUITENGEWOON

Buitengewoon is een mooie gelegenheid om even heerlijk te onthaasten. Je geniet hier van betaalbare gerechten en hoogwaardige ingrediënten, in een eigentijdse en ontspannen sfeer. Van zakenlunch tot high tea en privédiner. De buitengewone High Tea bestaat uit 2 etagères met zoete, hartige, warme en koude heerlijkheden, inclusief Koffie en thee. Deze High Tea kun je bestellen op woensdag t/m zaterdag.
Daarnaast kun je ook kiezen voor de Buitengewoon Uitgebreide High Tea. Laat je verrassen en verwennen door de kok, die verschillende hartige en zoete lekkernijen zoals shepherds pie, quiches, scones, taarten, bavarois en muffins in buffetvorm op de bar serveert. Deze Buitengewoon Uitgebreide High Tea serveren zij iedere zondag van 13 uur tot 16.30 uur.

Contactgegevens:
Buitengewoon
Kerkstraat 12 Oss
T (0412) 643 248
info@buitengewoon-oss.n
Naar de website 

 KOOZIE

Even een biertje of wijntje drinken? Lekker een hapje eten? Of een hele avond gezelligheid?
Waar je ook zin in hebt, bij Koozie voel je je thuis. Bij Koozie geniet je van vakmanschap en gastvrijheid, zonder dat ze daar ingewikkeld over doen. Bovendien kies je bij Koozie voor je eigen sfeer. Pak een borrel of biertje in het ‘Café’, schuif aan bij de kok in de ‘Kitchen’ of eet ‘op niveau’ in de ‘View’. In het loft-achtige interieur is elk plekje bijzonder. De High Tea bestaat uit versgemaakte lekkernijen: hartige sandwiches met o.a. zalm, carpaccio en gerookte kipfilet, scones met clotted cream en aardbeienjam, huisgemaakte taartjes en diverse bonbons en andere zoetigheden. Deze heerlijkheden worden geserveerd met onbeperkt koffie of thee in diverse smaken.
Prijs voor de High Tea: Euro 14,95 p.p.

LA COLLINE

La Colline is een gezellige brasserie in het centrum van Oss waar je prima terecht kunt voor een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide lunch, high tea of lekker diner. Het gehele jaar kun je heerlijk zitten op het ruime terras, ‘s avonds voorzien van sfeervolle verlichting en een achtergrond muziekje, is het wat fris dan zorgen de warmtelampen voor een aangename temperatuur. Lekker bijkletsen onder het genot van een heerlijke High tea!Je geniet van 2 rondes waarin heerlijke kleine smaakvolle hapjes worden geserveerd. Een combinatie van hartig en zoet, alles mooi gepresenteerd op een gezellige etagère…
Je betaalt € 16,50 p.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *