Valkenswaard

RESTAURANT DE ZWAAN

De High Tea van de Zwaan staat voor kwaliteit. Gezellig aan tafel genieten van zoet- en hartig, met de allerbeste theesoorten. High Tea kun je bij hen 7 dagen per week verkrijgen. De begintijd is vanaf 12:00 uur. De beste aanvangstijd ligt rond 14:00 uur. Je mag dat zelf bepalen als de eindtijd van de High Tea maar voor 17:00 uur ligt. (latere tijdstippen in overleg). De gemiddelde tijdsduur van een High Tea ligt op 2,5 uur. Bij lekker weer kan men buiten de High Tea gebruiken, waarbij de tafel binnen voor je klaarstaat. Dit om de versheid van thee en maaltijden te kunnen waarborgen.

Contactgegevens:
Mgr. Kuijpersplein 16-18
5556 VS Valkenswaard (Borkel & Schaft)
Tel. 040 20 68 326
Naar de website

HERBERG DE TAAMVENHOEVE

Voor een High tea ontvangen zij hun gasten met een glas Kirr aan een geheel ingedekte tafel. Daarop staat een grote keuze aan verschillende thee smaken en schaaltjes met allerlei zoetwaren zoals koekjes, scones, bonbons, appelgebak, mint chocolaatjes, cake, muffins, melk chocolaatjes, chocolade koekjes, gesuikerde donuts en limoen koekjes. Als hartig deel serveren zij heerlijke mini broodjes, luxe sandwiches met onder andere: zalm en kruidenkaas, paté en cumberlandsaus, ham, brie, bacon tomaten en sla. De United Kingdom High tea **** wordt geserveerd tussen 13.00 en 15.00 uur in de middag.
Naast de UK High Tea kun je ook kiezen voor de High Tea Taamvenhoeve ***** Hierbij word je ontvangen met een heerlijke Kirr of een glas droge witte wijn aan een geheel in Engelse stijl ingedekte tafel. Zij serveren een grote keuze aan lekkere zoetwaren, o.a bonbons, chocolaatjes, donuts, koekjes etc. Het hartige gedeelte bestaat uit heerlijke mini worstenbroodjes en diverse soorten saucijsjes luxe belegde mini broodjes en frisse kleine diverse salades. De High Tea wordt geserveerd vanaf 13.00 uur.

Contactgegevens:
Herberg de Taamvenhoeve
Maastrichterweg 156
5556 VA Valkenswaard
Telefoon: 040 2040278
Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *