Waalwijk

Op zoek naar een High Tea Adres in Waalwijk  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

PETIT PARIS

Brasserie Petit Paris is meer dan 20 jaar gevestigd in het centrum van Waalwijk. Bij Brasserie Petit Paris kun je terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch en diner, maar ook voor een gezellig borreltje kun je bij hen terecht. Verras je vrienden of vriendinnen eens op een heerlijke High Tea. Een echte Engelse high tea is genieten met vrienden en vriendinnen van zoete en hartige hapjes, in de gezellige ambiance van Petit Paris. De high tea bestaat uit 5 heerlijke huisgemaakte zoete hapjes, 5 hartige hapjes en 2 kopjes koffie of thee. Alleen de presentatie is al een lust voor het oog. Omdat zij er altijd iets leuks van willen maken graag 1 dag vooraf reserveren. In de zomer periode kunnen zij dit ook voor u op het terras verzorgen.

Contactgegevens:
Brasserie Petit Paris
Grotestraat 210
5141 HD Waalwijk
Tel: 0416-330640
Naar de website

GASTERIJ BISTRO FIJN

Gasterij/Bistro Fijn is de ideale uitvalsbasis in het centrum van Waalwijk. Binnen een gezellige huiskamersfeer en achter het pand een prachtige stadstuin waar het, zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, heerlijk toeven is. Vanaf 11.00 uur kun je bij hen genieten van verantwoorde, lekkere producten, elke dag vers gemaakt en waar mogelijk vanuit de streek dan wel biologisch. Rustig aan een tafeltje met een tijdschrift, gezellig met vrienden, met je collega’s of met je lief; bij hen kan je terecht van woensdag tot en met zaterdag voor koffie/thee met lekkers, lunch, borrel, high tea, hapje etc. Elk seizoen van het jaar willen ze je verrassen met lekkere producten en willen ze dat je je Fijn voelt in hun Gasterij!Tussen 12.00 uur en 17.00 uur hebben ze hun Fijne, uitgebreide High-tea; T-pot (onbeperkt) in verschillende smaakjes, een etagere van 3 verdiepingen gevuld met mini bammetjes, mini quiches, scones met clotted cream en jam uit de streek, verschillende soorten zoetigheidjes, chocola & koekjes. Ook heel lekker ter vervanging van de lunch! Reserveer wel minimaal een dag vooraf; vanaf 2 personen.

Contactgegevens:
Gasterij Fijn
Grotestraat 281A Waalwijk
Tel. 06 304 522 65
contact@gasterijfijn.nl
Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *