Bergen

Op zoek naar een High Tea Adres in Bergen voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

RESTAURANT BERGEN BINNEN

Sfeer, gezelligheid en lekker eten en drinken: dat is waar het om draait bij Bergen Binnen. Het restaurant is dagelijks vanaf 10 uur ’s morgens open, dus een ideale locatie voor een kop verse koffie met huisgemaakte appeltaart. In de middag kun je kiezen voor een lekkere lunch of een uitgebreide High Tea. Tijdens de High Tea geniet je van een onbeperkt aantal verschillende smaken thee. Hierbij worden onder andere geserveerd een sandwich gerookte zalm , sandwich carpaccio met tomatensalsa, een minisoepje, scone met jam en clotted cream, petit-glace en een petit four. Je mag zelf beslissen of je begint met hartig of met zoet.

Contactgegevens:
Restaurant Bergen Binnen
Breelaan 130
1861 GH Bergen NH
Tel. 072 581 5362

ZILTE ZOEN

Bij De Zilte Zoen kun je terecht voor een heerlijke High Tea. Deze bestaat uit hartige lekkernijenen zoals een sandwich gerookte zalm, minibroodje Wieringerweide Carpaccio, “Bloempie”culinaire Brood Amuse en een Thaise groentensoep en een Pomodori tomatensoep. De zoetigheden bestaan uit appelcake, een huisgemaakte mini-brownie, een wiotte chocoladegalette en een glace cake. De High Tea wordt geserveerd inclusief onbeperkt fair trade thee en koffie.

Contactgegevens:
Zilte Zoen
CF Zeilerboulevard 12
1865 BB  Bergen aan Zee
Tel: 0900 945839636

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *