Castricum

Op zoek naar een High Tea Adres in Castricum  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

GRANDCAFE MEZZA LUNA

Smullen van zoete en hartige hapjes, compleet met heerlijke thee: een high tea is altiid genieten!Scones met jam & boter, verschillende petit fours, verschillende soorten pie, muffins, chocolade brownie. Sandwiches met: zalm en komkommer, gerookte kip, carpaccio van ossenhaas en bonbons.Tijdens de High Tea schenken zij verschillende soorten thee. Je kunt de High Tea alle dagen reserveren. ( o.b.v. beschikbaarheid.)

Contactgegevens:
Grandcafe Mezza Luna
Mient 1
1901AB Castricum
Tel: 0251-652251

‘T EETHUYSJE

Restaurant ‘t Eethuysje is een mooi, comfortabel en gezellig restaurant op een prachtige locatie, in een uniek pand, aan de Dorpsstraat in Castricum. Het mooie terras bevindt zich aan de zijkant van het pand, op een beschut idyllisch pleintje met vrij uitzicht op de historische dorpskerk. Een ideale locatie voor een fijne, ontspannen lunch, een gezellige high tea of een heerlijk diner. De High-Tea bestaat uit onbeperkt thee (koffie mag ook), verschillende soorten taart, scones met clotted cream en jam, chocoladetruffels, koekjes en snoepjes, verschillende kleine sandwiches en warme mini quiche. Alles is huisgemaakt! Een High Tea is mogelijk van Donderdag t/m zondag tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Contactgegevens:
Restaurant ‘t Eethuysje
Dorpsstraat 53
1901 EJ Castricum
Tel:  0251 – 65 20 43

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *