Denekamp

Op zoek naar een High Tea Adres in Denekamp voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

FOX RESTAURANT

Met de high tea maken ze tussen lunch en borrel een feestje voor hun gasten: etagères vol zoete heerlijkheden, huisgemaakte scones en verse sandwiches. Zij kennen twee soorten high tea: de classic en de afternoon high tea. Voor de heren hebben zij als nieuwe tegenhanger van de high tea een high beer. Tijdens de high tea worden er zowel hartige als zoete lekkernijen geserveerd, bijvoorbeeld mini-sandwiches, bonbons, chocolaatjes en nog veel meer! Er wordt de hele middag thee geschonken met een grote variëteit aan smaken. Een mooie gelegenheid om lekker bij te kletsen. ’s Zomers kan dat lekker aan het water op het terras. Je kunt tevens gebruik maken van de jeux de boules- of boerengolfbaan (hieraan zijn extra kosten verbonden). De classic high tea wordt uitsluitend voor 16.30 uur geserveerd. Voor de heren hebben zij de High Beer. Een heerlijke bierproeverij bestaande uit vier verschillende speciaalbieren. Bij elk biertje wordt natuurlijk een passende hap geserveerd, varieerend van balletje mayo tot een heerlijk broodje verse beenham (vier happen in totaal).

Contactgegevens:
Restaurant Fox
Johanninksweg 78
7591 NR Denekamp
Tel: 0541-354100

DE HOOGKLIMMER

De High Tea is de specialiteit van het huis. Een echte theemaaltijd met naast de scones, zoete broodjes en sandwiches ook diverse hartige lekkernijen. Tevens word je verrast met een voorgerecht geïnspireerd op het seizoen. De starter is een verrassing van de chef. Gerechten op de etagère: diverse mini sandwiches, mini vruchtenkrakeling, croissant gevuld met jam, mini pudding broodjes, twentse krentenwegge, saucijzenbroodjes, mini aardappelomelet, vers fruit spiesjes, creme Brûlée, scones met cream & jam, bonbons en koffie en thee. Vanaf 25 personen is de High Tea in buffetvorm.

Contactgegevens:
De Hoogklimmer
Grotestraat 1
7591 DK Denekamp
Tel. 0541 – 51 18 18

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *