De Meern

Op zoek naar een High Tea Adres in De Meern voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

BRAZZERIE ABRONA

BraZZerie Abrona is gevestigd in een prachtige monumentale boerderij met een uitnodigend groot terras.Vanaf het terras kijk je uit op de dierenweide. De moderne en sfeervolle inrichting, de serre, een uitnodigend groot terras en een uitgebreide culinaire kaart, zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Groepen vanaf 15 personen kunnen genieten van een heerlijke High Tea of Royal High Tea. De High tea wordt in 2 delen geserveerd: Deel 1 bestaat uit een buffet-tafel met diverse taarten en cake, scones met marmelade, verschillende muffins, chocolade brownies, bonbons en luxe koekjes. Bij het zoete gedeelte wordt koffie en thee onbeperkt geserveerd. Deel 2 bestaat uit een hartig gedeelte. Dit begint op de door jullie aan te geven tijd met het serveren van een pasteitje met huisgemaakte ragout.Daarna gaan zij nog rond met een klein saucijzenbroodje en engelse hartige taart. Bij het hartige gedeelte is er gelegenheid voor om een drankje te bestellen (exclusief).

Contactgegevens:
BraZZerie Abrona
Haarlerberg 56 C
3453 RG De Meern
T (030) 666 88 67
E  brazzerie@abrona.nl

DE OUDE BAKKERIJ

De Oude Bakkerij heeft zijn naam te danken aan het ambacht dat er vroeger werd uitgeoefend. Vele nog aanwezige attributen verhogen de sfeer en herinneren aan deze vervlogen tijden. Midden jaren zeventig sloot de bakker definitief zijn deuren omdat er geen opvolger stond te trappelen om dit schone ambacht voort te zetten. Na meer dan 120 jaar bakkerij en bakkerswinkel kwam er een einde aan een lange traditie.
Waar vroeger de winkel was, is nu het restaurant. De voormalige bedsteden zijn omgetoverd in knusse nisjes waar je nu kunt genieten van een intiem “diner voor twee“. Zij streven erna om hun producten zo veel mogelijk met de seizoenen mee te laten lopen en uiteraard gebruiken ze verse producten. Appels, peren, walnoten, pruimen en bramen worden uit eigen gaard geoogst zodat men zeker weet dat de kwaliteit uitstekend is en dat er geen bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Bij de Oude Bakkerij kun je 2 uur lang gezellig genieten van de volgende snoeperijen: 12 soorten thee, sandwich met scharrelbeenham, chocolade brownies, sandwich gerookte zalm, bosvruchtenmuffins, appeltaart, aardappelsalade met garnituur, eiersalade met toast, petit fours, sandwich kip, koude pannekoekjes ingerold met jam, koekjes, bonbons en chocolade. Aan drankjes (bij de prijs inbegrepen!) serveren wij diverse theesoorten, koffie, water met en zonder koolzuur en jus d’orange.
Deze 2 uur snoepen en genieten kun je reserveren tussen 14.00 uur en 17.30 uur.

Contactgegevens:
De Oude Bakkerij
Zandweg 103
3454 JZ De Meern
Tel:  030 666 1726

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *