Zeist

In de slotstad Zeist zet de mooie natuur en het rijke verleden de toon. De grandeur van vroeger is er niet verdwaald, maar heeft zijn weg gevonden in het heden. In Zeist treft u talloze landhuizen en kastelen, het ene nog mooier dan het andere. Met Slot Zeist als één van de vele hoogtepunten van de toch al zo prachtige Utrechtse Heuvelrug. Bent u op zoek naar een High Tea Adres in Zeist voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kunt u terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

HOTEL THEATER FIGI

Op zoek naar een leuke en geschikte locatie voor een high tea in de regio Utrecht? Dan bent u bij Hotel Theater Figi in Zeist aan het juiste adres. Kom genieten van een heerlijke high tea op ons terras of in Walkart Park Restaurant.

Wij bieden een 2-tal High Tea’s. De standaard high tea is al te reserveren vanaf 2 personen – de Deluxe High Tea is vanaf 6 personen te reserveren. Graag wel altijd 24 uur vooraf reserveren via info@figi.nl of via het telefoonnummer 030-6927400.

Standaard High Tea (€16.50 pp) – U wordt verwend met luxe sandwiches, diverse zoetigheden en onbeperkt thee of onze duurzame Max Havelaar koffie. Kijk op figi.nl/restaurants/high-tea/ voor de complete inhoud van de Standaard High Tea.

Deluxe High Tea (€22.50 pp) – Geniet van een heerlijk luxe high tea in onze espressobar of Walkart Park Restaurant (voor grotere groepen kunnen wij ook een exclusieve ruimte aanbieden voor uw high tea). Kijk op figi.nl/restaurants/high-tea/ voor de complete inhoud van de Deluxe High Tea.

Contactgegevens:
Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS  Zeist
Naar de website