Hooglanderveen

Op zoek naar een High Tea Adres in Hooglanderveen  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

AMBIANCE HOUTRUST

De Mangerie, restaurant van Houtrust is van donderdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur voor een heerlijke ‘lazy afternoon’ High Tea. Ontspannen babbelen met familie, vrienden, vriendinnen terwijl je geniet van deze heerlijke oude Engelse traditie van 14.30 uur tot 17.30 uur. Voor de volgorde van de te serveren gerechten is geen standaard. Zij starten eerst met het zoete gedeelte, aansluitend met de sandwiches en sluiten af met de warme items. De High Tea bestaat o.a. uit brownies, cupcake’s, boterkoek, scones, een assortiment van chocolade, slagroomsoesjes, cake, loungeurs 3 soorten (taartje op basis van bavaroise), room en marmelade, cheese cake, diverse sandwiches, quiche, mini pizza. Je hebt de keuze uit meer dan 30 soorten thee. Uitsluitend op reservering, van donderdag t/m zondag.

Na het grote succes van de High Tea hebben ze op veler verzoek besloten ook een borrel variant te bieden. Je kunt dus naast de al bekende High Tea ook genieten van een aantal lekkere wijnen of bieren naar keuze met heerlijke bijpassende hapjes! Uiteraard is er maltbier en frisdrank voor de BOB! Dus, nodig je vrienden, collega’s of familie uit voor een gezellige uitgebreide borrel in een informele sfeer.

Contactgegevens:
Ambiance Houtrust
Heideweg 23
3829 BC HOOGLANDERVEEN (Amersfoort-Noord)
T:  033- 2571865

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *