Baarland

Op zoek naar een High Tea Adres in Baarland voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

DE KLEINE TOREN

Restaurant Brasserie De Kleine Toren is gelegen in het landelijke Baarland, te midden van de mooie bloemendijken, de prachtige polders en op loop-afstand van de Westerschelde.  Baarland ligt diep in de “zak van Zuid Beveland”. Een zeer geliefde streek voor fietsers, wandelaars en toerrijders die houden van het prachtige landschap en de kleine dorpjes waar de “zak” groot in is. Alle dorpjes liggen ongeveer 3 kilometer van elkaar en vormen samen een mooi decor. Er zijn talloze fiets- en wandelroutes uitgezet en vele lopen langs De Kleine Toren. Baarland staat op de lijst van beschermde dorpsgezichten en wordt als een van de mooiste dorpjes van de streek gezien. Elke zondagmiddag – van 14.30 tot 16.00 uur – serveren zij een high tea. De high tea wordt geserveerd in ouderwetse Engelse serviezen en bestaat uit verschillende sandwiches, scones, gebak en snoeperijen uit eigen keuken, inclusief koffie en thee.
Voor gezelschappen van 10 personen of meer kun je ook op een andere dag reserveren voor de high tea.

Op woensdag- en donderdagavond serveren zij vanaf 18.00 uur hun High Wine. 6 Verschillende amusegerechten inclusief 2 glazen witte of rode wijn. De High Wine serveren ze ook op zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Deze kunt u bij mooi weer ook op het terras nuttigen.

Contactgegevens:
De Kleine Toren van Baarland
Nieuweweg 3
4435 AB Baarland
Tel 0113 63 41 87
Naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *