Hulst

Op zoek naar een High Tea Adres in Hulst voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea of High Wine. Alvast een gezellige middag gewenst!

TEAROOM-RESTAURANT DE VEST

Tearoom De Vest heeft een unieke ligging met zicht op de Stadswallen van Hulst. In 2011 zijn zij verkozen tot de klant vriendelijkste ondernemer van Hulst. In 2012 zijn ze verkozen tot de beste zaak van Hulst. De Vest is een oude opslag plaats geweest voor graan, daarna een casino en is nu een restaurant met zitgelegenheid voor ongeveer 56 gasten binnen en 40 gasten op terras.Bij de Vest kunt u ultiem genieten van een high tea in het voorjaarszonnetje op het terras met uitzicht op de wallen en fontein, of lekker warm in het sfeervolle restaurant. De High tea bestaat uit verschillende soorten thee. Scones, muffins, brouwnie, koekjes, cake, slagroomsoesje en kleine taartje, marmelade, clotted cream. Een warm hapje, mini stokbroodje met iets lekkers, soepje en een pasteitje en onbeperkt thee of koffie.

De High wine is een parodie op high tea en vooral gezellig in de avonduren. Daar mee is high wine een uitgelezen moment om samen met uw familie, vrienden, collega’s of wie dan ook een avondje verwend te worden onder het genot van heerlijke wijn naar keuze met een ruime sortering aan luxe hapjes. High wine is ook erg leuk voor een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of feest van uw vereniging of club. De High wine is een vijf minigangen-diner incl. één fles wijn per 2 personen of 3 consumpties per persoon. Het bestaat uit carpaccio, een soepje, een wisselend hoofdgerecht ( vis of vlees ), Franse kaas met toast en als laatste gang een bordje met zoete versnaperingen.

Contactgegevens:
Restaurant De Vest
Stationsweg 3
4561 GB Hulst
Tel: 0114 – 32 02 90
Naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *