Zierikzee

Op zoek naar een High Tea Adres in het prachtige Zierikzee  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

DE PROEVERIJ

Zodra je bij ‘De Proeverij’ binnenstapt, kom je terecht in een bourgondische wereld vol smaak en nostalgie. Het is niet toevallig dat De Proeverij is gevestigd midden in het traditionele en historische stadscentrum van Zierikzee. In dit restaurant word je nog verwelkomt door personeel wat hun vak verstaat. Dit geldt ook voor de koks die, zoals men van een Zeeuws restaurant mag verwachten, de beste visgerechten en streekproducten weten te bereiden. Uiteraard zijn er ook voldoende vleesgerechten op de kaart en zelfs aan de vegetariër is gedacht. Maar ook voor een gezellige High Tea kun je bij de Proeverij terecht! Deze bestaat uit: diverse sandwiches, diverse minibroodjes, appelflapjes, muffins, bonbons en koekjes en diverse Theesoorten.

Contactgegevens:
De Proeverij
Kraanplein 12-14
Zierikzee
Tel; 0111-412931
Naar de website 

DE SCHUDDEBEURS 

Wanneer je iets te vieren hebt met vrienden en niet uitgebreid wilt lunchen of dineren dan biedt een high tea in Schuddebeurs de uitkomst! Voor een high tea in Schuddebeurs ontvangen zij jullie graag tussen 12.00 en 16.00 uur. Een high tea bestaat uit de volgende zoete en hartige lekkernijen: Beeftea om te beginnen, krachtige runderbouillon, Scones met marmelade, Muffins, Brownies, Sandwiches, Hartige Quiche, Bonbons en koekjes en Onbeperkt thee en koffie. (vanaf 6 personen)

Contactgegevens:
Hostellerie De Schuddebeurs
Donkereweg 35
4317 NL Schuddebeurs (nabij Zierikzee)
Tel. +31111 – 415651
Naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *