Promoten

Hightea-Adresjes ontvangt elke maand zo’n 15.000 bezoeken van mensen die op zoek zijn naar een leuk adresje voor een high tea op locatie of take-away. Wil je je bedrijf op een voordelige manier promoten dan kan dat via onze site. Je hebt de keuze uit:

Basisvermelding a Euro 15,00 excl. BTW (per jaar)

Zie voorbeeld van een basisvermelding.

Uitgebreide pagina vermelding a 35,00 (excl. BTW) per jaar

Dit is inclusief een basisvermelding. Zie voorbeeld van een uitgebreide paginavermelding.

Banner a Euro 30,00 (excl. BTW) per 6 maanden

De banner bevindt zich zowel op de hoofdpagina, als alle andere pagina’s.
Mocht je geen banner hebben, dan kunnen wij voor je een banner maken. Een op-maat-gemaakte banner kost Euro 35,00 (excl. BTW)

Compleet pakket a Euro 60,00 (excl. BTW) per jaar

Het complete pakket bestaat uit een basisvermelding, een uitgebreide paginavermelding en een banner voor slechts Euro 60,00 (excl. BTW) per jaar. En als extra bonus maken we ook nog gratis een pinterest-advertentie voor je, om je bedrijf nog eens extra te promoten.

Wil je ook graag met je bedrijf op deze site vermeld staan of wil je eerst nog wat meer informatie, vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op je vermelding wordt niet automatisch vermeld. Dus je zit nergens aan vast!

Mocht je in de tussentijd wijzigingen willen aanbrengen, stuur ons dan een berichtje met de wijzigingen, dan zorgen wij ervoor dat je vermelding weer up-to date is.