Stadstocht combineren met High Tea…

Met onze stadstochten gaan jullie zelf op verkenning in een prachtige stad naar keuze, zoals AmsterdamAntwerpenBreda, DeventerMaastricht, Mechelen, MiddelburgBruggeGent, Kopenhagen, ZwolleDen Bosch, en Bremen. Aan de hand van een duidelijke routebeschrijving met foto’s komen jullie op de mooiste plekjes van de stad. Gezellig om de stadstocht te combineren met een heerlijke high tea. Ook zijn jullie helemaal vrij om nog een museum te bezoeken, een rondvaart op het water, het beklimmen van een toren, etc… In het boekje staan tevens handige tips wat er zoal te zien en te doen is in de betreffende stad.

Tijdens de route krijgen jullie allerhande vragen over de stad, bekende personages en de bezienswaardigheden die jullie onderweg tegen komen. Tevens zijn er een aantal fotozoekopdrachtjes in de tocht verwerkt. Leuk voor jong én oud! Naast de vele foto’s staat er ook uitgebreide informatie over de stad, haar bezienswaardigheden en andere wetenswaardigheden in het boekje vermeldt.

De stadstochten zijn zeer geschikt voor een dagje weg met zijn tweetjes of met het gezin. Maar het is ook ideaal om te gebruiken voor een zussendag, vriendinnendag of dagje weg met collega’s. De stadstochten duren gemiddeld zo’n 2 uur. (dit is exclusief het beantwoorden van vragen en het speuren naar zoekfoto’s)

Een digitaal pakket kost Euro 12,95 (incl. BTW) en wordt als pdf-bestand via email verzonden. Het pakket bestaat uit een boekje met routebeschrijving, foto’s, vragen, informatie over de stad en haar bezienswaardigheden en algemene tips. (circa 60 pagina’s A4-formaat) en een boekje met de goede antwoorden + puntentelling.

Klik hier om een stadstocht te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *