High Tea Alkmaar

Op zoek naar een High Tea Adres in Alkmaar voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

HEEREN VAN SONOY

Heerlijk genieten van een breed assortiment van hartige en zoete lekkernijen… Restaurant De Heeren van Sonoy serveert dagelijks High Tea’s. Deze High Tea’s worden geserveerd inclusief verschillende soorten en smaken thee. De High Tea is dagelijks boekbaar vanaf 12:00 uur. Je hebt de keuze uit een aantal verschillende High Tea-arrangementen zoals de Classic High Tea. Deze bestaat uit sandwiches met beenham, roomkaas en tonijnsalade. Puntjes Quiche Lorraine; hartige taartjes van spek en prei. Scones geserveerd met jam en slagroom. Fruit, cake en mini saucijzenbroodjes. Diverse petit fours: Appelstrudel, soesjes gevuld met slagroom en bonbons. Ook kun je bij de Heeren van Savoy terecht voor een heerlijke High Wine. De High Wine bestaat uit een selectie van heerlijke hapjes, geselecteerd door de chef, vergezeld met een aantal lekkere wijnen. De hapjes en wijnen sluiten perfect bij elkaar aan qua smaakbeleving. De High Wine dient uiterlijk 24 uur vooraf te worden gereserveerd en is te reserveren vanaf 2 personen. De High Wine is dagelijks boekbaar vanaf 12:00 uur. Ook voor gezelschappen is dit een ideale manier om informeel te genieten!

Contactgegevens:
Heeren van Sonoy
Hof van sonoy 1
1811 LD ALKMAAR
Tel: 072-5121222
Naar de website 

ANNE & MAX

De namiddag is een bijzondere tijd bij Anne&Max. Tijd om even rustig te gaan zitten en te genieten van een grote pot thee en verschillende lekkernijen. Ze hebben verschillende soorten thee en veel verschillende soorten taart. Maar vergeet ook niet de scones, warm uit de oven met huisgemaakte clotted cream. Al trek gekregen?  Vanaf 15:00 serveren zij hun Tea’s!Bij Anne&Max hoef je niet te reserveren. Je bent elke dag welkom. Ook. voor een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of een baby-shower ben je natuurlijk van harte welkom. De theetijd is ideaal om samen iets (of juist niets) te vieren. Ben je met een groep groter dan 10 personen neem dan van te voren even contact op met Anne&Max. De High Tea is een uitgebreide Tea met een grote pot thee, taart,  scones, diverse zoetigheden, mini-sandwiches, mini-soepen en een hartige scone. Ook voor een High Wine kun je bij Anne & Max terecht.

Contactgegevens:
Anne & Max
Kraanbuurt 3
1811 BK  Alkmaar
Tel: 072-5205868
Naar de website 

RESTAURANT ZEGELS

Een High Tea is pas goed als hij lekker uitgebreid is en je moet daarom even de tijd nemen en zo bij kletsen met je vriendinnen. De High Tea van Restaurant Zegels is gelukkig zeer uitgebreid met hartigheden en zoetigheden. Stel je je eens voor; een tafel gevuld met de meest smakelijke lekkernijen: scones, sandwiches, taartjes en cupcakes. Overgewaaid uit Engeland maar nu gezellig met je vrienden en vriendinnen in hartje Alkmaar. Je hebt de keuze uit diverse arrangementen. De High Tea Classics bestaat uit een glaasje Prosecco, kopje bouillon, diverse fingersandwiches, huisgemaakte muffins, scones, brownies en slagroomsoesjes, clotted cream en diverse soorten marmelade. De High Tea Royal bestaat uit een glaasje Prosecco, kopje bouillon, diverse fingersandwiches, huisgemaakte muffins, scones, brownies en slagroomsoesjes, clotted cream en diverse soorten marmelade. Luxe bonbons. Bavaroise. Quiche en een mini saucijzenbroodje.

Contactgegevens:
Restaurant Zegels
Gedempte Nieuwesloot 36
1811 KT Alkmaar
T +31(0)72 5760970
Naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *