High Tea Apeldoorn

Op zoek naar een High Tea Adres in Apeldoorn voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

HET APELDOORNS KOFFIEHUYS

Verrukkelijke traditie met trendy invulling…Bij het Apeldoorns Koffiehuys, in de Korenpassage in Apeldoorn, kun je genieten van unieke lekkernijen. Ze hebben grote variatie aan verse, en met veel liefde bereide specialiteiten. Van salades, club sandwiches en zelfgemaakte appeltaart tot een uitgebreide high tea.
De High Tea van het Apeldoorns Koffiehuys bestaat uit Simon Lévelt thee in theepot, mini sandwiches gerookte zalm met sla, eiersalade, komkommer met mayonaise, Quiche, kaasstengels en tortilla chips, verse zelfgemaakte appeltaart, verse zelfgemaakte brownie met pecannoten, verse zelfgemaakte carrotcake (worteltaart), tsjechische honingtaart, geserveerd met honing, schijfje citroen en verse slagroom. Prijs voor deze uitgebreide High Tea € 24,50 voor 2 personen

Contactgegevens:
Het Apeldoorns Koffyhuis
Korenpassage 37
7311 LZ APELDOORN
Telefoon: 055-5760790
Naar de website 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *