High Tea Assen

Op zoek naar een High Tea Adres in Assen voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

RESTAURANT TOUCHE

Restaurant Touché is gelegen aan de markt 20, het meest sfeervolle pleintje van Assen, met zijn prachtig uitzicht over de Vaart. Op loopafstand van bioscoop/theater De Nieuwe Kolk, het stadscentrum van Assen en het prachtig verbouwde Drents Museum. Restaurant Touché is een plek waar je onder andere kan genieten van een heerlijke high tea of een Ice Fondue. Tijdens de Ice Fondue maak je ijs-tapas in stikstof. Haal stukjes vers fruit, stukjes cake of marshmallows door dips en dompel deze vervolgens 5 sec. in vloeibaar stikstof. Minimaal 2 personen en graag van te voren reserveren!

Contactgegevens:
Restaurant Touche
Markt 20
9401 GT  Assen
Tel: 0592-769069
Naar de website 

COFFEE & TASTY

Op de 1e verdieping vind je een sfeervol ingerichte “high-tea room” waar je (minimaal 2 personen tot maximaal 30 personen) heerlijk kunt genieten van een afternoon tea of een echte traditionele high-tea. Je krijgt onbeperkt thee naar keuze, vergezeld met heerlijke zoete en hartige lekkernijen waar Sonja Bakker jaloers op zou zijn. Lekker bijkletsen met vrienden, vriendinnen of familie tijdens een uitgebreide high-tea, voor of na afloop van een middagje winkelen. Een absolute aanrader!!!!! Uiteraard bestaat er voor mensen die slecht ter been zijn ook de mogelijkheid de high-tea op de begane grond te reserveren of bij lekker weer op het terras. In Engeland kent men een lange traditie van theedrinken, de “tea”. Het belangrijkste ingrediënt daarbij is natuurlijk de thee zelf. Er is een afternoon-tea en een classic high-tea. Bij de afternoon-tea worden vooral zoetigheden geserveerd. De classic high-tea is uitgebreider en er worden naast zoetigheden ook hartige hapjes geserveerd. Karakteristiek voor een high-tea zijn onder meer de scones en de sandwiches. In Engeland vervangt de high-tea vaak de avondmaaltijd. De Afternoon-tea bestaat uit diverse thee naar keuze, in tea for one set geserveerd. Een etagiere met huisgemaakte bonbons , brownies en luxe petit fours. Huisgemaakte scones met traditionele clotted cream en jams. De ”Classic high-tea” bestaat uit diverse thee naar keuze, in tea for one set geserveerd. Een etagiere met handgemaakte bonbons, brownies en luxe petit fours. Huisgemaakte scones met traditionele clotted cream en jams. Hiernaast serveren zij een puntje huisgemaakte hartige taart en luxe mini broodjes met schotse zalm en parmaham. Uitsluitend op reservering van dinsdag t/m vrijdag. Zaterdagen beperkt mogelijk.

Contactgegevens:
Coffee & Tasty
Gedempte Singel 19
9401 JN  Assen
Tel: 0592 310 308
Naar de website 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *