Coffeelicious Den Haag

Coffeelicious is een Breakfast en Lunchroom in Den Haag dat van een familiedroom is uitgegroeid tot een familiebedrijf waarbij de Ierse eigenaresse chef Joan het in de keuken voor het zeggen heeft.

Wij serveren een authentieke ‘English High Tea’ in Den Haag.

Je mag van ons het volgende verwachten: scone met jam and clotted cream, een selectie van sandwiches zoals vertoond op onze menukaarten. Ook serveren we een selectie miniature zoetigheden van onze toonbank. alles volgens recept van chef Joan.

Ook mag je gedurende twee uur tafel water met vers fruit erin en geweldig heerlijke thee verwachten. Thee is van eigen merk, gezet met spa blauw. zo komen de prachtige smaken nog beter tot uiting. 

Bij Coffeelicious in Den Haag kun je ook terecht voor een vegan high tea, glutenvrije high tea of een babyshower. Alles is huisgemaakt. Zelfs het brood is van eigen receptuur.

Kom langs en geniet van een heerlijke high tea in een zeer gezellige omgeving op een toonaangevende locatie naast Hotel des Indes en het Escher in Het Paleis. Reserveer online via www.coffeelicious.nl