Yoghurt Barn Den Haag

Ondanks de naayoghurtbarnm biedt Yoghurt Barn in Den Haag veel meer dan enkel Loei Lekkere yoghurt. En steeds meer klanten ondervinden dit. Zo hebben we heerlijke vers gebrande koffie en allerlei varianten gebak voor bij de cappuccino of verse munt thee. We krijgen dan ook regelmatig de opmerking; “Er is zoveel lekkers, ik kan niet kiezen!” Vandaar dat onze High Tea één van de meest populaire High Tea’s van de stad is!

Om die reden (en omdat we gewoon iedereen heel graag extra willen verwennen) hebben we een unieke High Tea gelanceerd in Den Haag. En met recht niet zomaar een High Tea welke je overal kunt krijgen, nee wij doen het verrassend lekker. Klanten zijn het ermee eens; dit is iets waarvoor je van heinde en ver naar de Den Haag komt.highteadresjes5

Onze High Tea laat iedereen kennis maken met een groot gedeelte van ons uitgebreide assortiment. Denk hierbij natuurlijk aan vier kleine yoghurt Specials, als de Crazy Cookie, Brownie Bango, Energy Explosion en Merry Berry. Of juist de seizoen Specials, passend bij het weer en jouw mood. Maar ook allerlei taartjes, koekjes en ons befaamde oerbrood.
Bij de High Tea bieden we heerlijke varianten ‘slow tea’ van TeaBar, denk hierbij aan de Amsterdam Blend, Notendroom of de Mon Cheri. Een ware beleving! Als toetje krijgt u een heerlijke frozen yoghurt; een gezond en heerlijk alternatief voor het ijs wat u gewend bent. Of u nu de High Tea met z’n tweetjes doet of met een grote groep, u wordt gegarandeerd verwend op een hele bijzondere manier.

“Onze high tea bevat niet alleen loei-lekkere yoghurt. Ook hebben we heerlijk gebak van SharpSharp. Geheel glutyoghurtbarnsharpsharpen-, lactose- en suikervrij! Een deel van het Sharp Sharp gebak is ook notenvrij. Mocht je hier interesse in hebben, geef dit dan duidelijk aan bij de reservering, dan zorgen wij ervoor!”

Onze High Tea serveren wij dagelijks en enkel op reservering vanaf twee personen om je de leukste beleving te bieden. Ehighteadresjes6en High Tea duurt ongeveer 1,5u. Je kunt alleen met PIN betalen, dat scheelt weer een loopje naar de muur. Kom gezellig naar onze Barn en geniet van de High Tea (19,95 p.p.) en reserveer nu via www.yoghurtbarn.nl/reserveren Reserveer vooral in de weekenden ver van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Yoghurt Barn zit ook in Utrecht, Haarlem, Den Bosch en Amsterdam!

Contactgegevens:

Yoghurt Barn Den Haag
Plaats 25
2513 AD Den Haag
denhaag@yoghurtbarn.nl

Openingstijden:

Ma – wo & vr: 08:00u – 18:00u
Do: 08:00u – 21:00u
Za – zo: 09:00u – 19:00u

RESERVEREN