High Tea Deventer

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Deventer waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Deventer. Combineer een High Tea in Deventer met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het speelgoedmuseum of gewoon gezellig winkelen in de mooie winkelstraten.

TEAROSE

Tearose is geopend van dinsdag tot zaterdag en bevindt zich op een schitterende locatie in Deventer. De AFTERNOON TEA heeft reeds vanaf het begin van het bestaan van de Tearose een prominente plaats ingenomen op de menukaart. Al sinds jaar en dag proberen we deze zo authentiek mogelijk te houden en doen wij er alles aan om een onvergetelijke indruk bij onze gasten achter te laten.  Onze AFTERNOON TEA kaart bevat diverse soorten tea’s van helemaal zoet tot helemaal hartig en combinaties hiervan. Al onze tea’s zijn inclusief thee of koffie en bij een aantal is een aperitief inbegrepen.

Contactgegevens:
Tearose
Wallstraat 20
7411 GM Deventer
0570 – 67 25 25
Naar de website 

HANS EN GRIETJE

Restaurant Hans & Grietje is gevestigd in een monumentaal pand aan de Brink, “de huiskamer van Deventer”. Het restaurant heeft 100 zitplaatsen inclusief een serre waar je een mooi uitzicht hebt op het plein en de prachtige Waag. Zomers wordt het uitgebreid met een gezellig terras waar je ook heerlijk kunt genieten van een lekkere High Tea. De High Tea bestaat uit sandwiches met zalm, komkommer, ei en bieslook en roast beef, petit fours, scones, muffins, ambachtelijke koekjes, diverse chocolade variëteiten, fruitsalade met slagroom, diverse soorten thee (of koffie) en een glas jus d ‘orange.

Contactgegevens:
Hans & Grietje
Brink 76
7411 BW Deventer
T. 0570 611188
Naar de website 

HET SANDTON IJSSELHOTEL

Aan de westkant van de IJssel en aan de rand van de binnenstad ligt een uniek designhotel: het Sandton IJsselhotel. Het huist in een neoklassiek negentiende-eeuws pand en is volledig in ere hersteld. Dit befaamde Rijksmonument is via een pontverbinding met de stad verbonden en gaat door het leven als één van Nederlands meest markante hotels. Hier kun je dagelijks genieten van de heerlijkste zoete en hartige lekkernijen die je voorgeschoteld krijgt tijdens een high tea. Uiteraard serveren zij hierbij onbeperkt thee en een glas jus d´orange. De High Tea kan plaatsvinden tussen 12.00 en 16.00 uur.

Contactgegevens:
Sandton IJsselhotel
Worp 2
7419 AD Deventer
Tel: +31(0)570 66 70 80
naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *