High Tea Dordrecht

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Dordecht waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea, High Wine of High Beer?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste High Tea-locaties van Dordrecht. Combineer een High Tea in Dordrecht met een leuke stadswandeling, een bezoek aan een museum of gewoon gezellig shoppen in de mooie winkelstraten.

COFFEELICIOUS HUIS VAN GIJN

Coffeelicious is een Breakfast en Lunchroom in Dordrecht dat van een familiedroom is uitgegroeid tot een familiebedrijf waarbij de Ierse eigenaresse chef Joan het in de keuken voor het zeggen heeft. Zij serveren een authentieke ‘English High Tea’. Ook kun je er terecht voor een vegan high tea, glutenvrije high tea of een babyshower. Alles is huisgemaakt, zelfs het brood is van eigen receptuur. Kom langs en geniet van een heerlijke high tea in een zeer bijzondere omgeving, namelijk een woonhuis museum. u waant zich weer even terug in de tijd. Reserveer online via www.coffeelicious.nl

DEN WITTE HAEN

Sfeervol genieten van een heerlijke high tea in de binnenstad van Dordrecht? Wanneer je door de prachtige statige entree bent gelopen, kom je in het unieke restaurant, waarbij je enthousiast welkom wordt geheten door mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders. De High Tea bestaat uit koffie en thee en natuurlijk overheerlijke lekkernijen zoals muffins, brownies, sandwiches, scones met room en jam, koekjes en bonbons etc.

Contactgegevens:
Lunchroom Den Witten Haen
Groenmarkt 19b
3311 BD Dordrecht
tel. 078-6112050
naar de website 

RESTAURANT WANTIJPAVILJOEN

Het Wantijpaviljoen ligt in het mooiste park van Dordrecht namelijk in het “Wantijpark”. Het centrum van Dordrecht ligt op een steenworp afstand. Hightea-buffetten zijn mogelijk vanaf 10 personen.

Contactgegevens:
Restaurant Wantijpaviljoen
Wantijpark 1
3312 AV Dordrecht
Telefoon: 078-6141306
Naar de website 

ART & DINING

In Art & Dining kom je samen om te genieten van eten en drinken. Deze toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek internationale keuken, waarvan u kunt genieten met vrienden, familie of zakenrelaties. De gerechten worden in kleine porties geserveerd; zo kunt u een grote diversiteit aan smaken proeven. De artistieke omgeving, de goedgevulde wijnbar en de comfortabel zittende stoelen zorgen voor een warme atmosfeer. Art & Dining is gevestigd in het compleet vernieuwde Dordrechts Museum. Ook voor een High Tea kun je hier terecht.

Contactgegevens:
Art & Dining
Museumstraat 38
3311 XP Dordrecht
T: 078 632 91 00
naar de website 

Reacties

  1. Ik zou graag Villa Augustus hieraan willen toevoegen. Een prachtige locatie, inclusief een groot terras met uitzicht op de moestuin en monumentale watertoren. Plus een kwalitatief goede afternoon tea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *