High Tea Eindhoven

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Eindhoven waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea of High Wine?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste High Tea-locaties van Eindhoven. Combineer een High Tea met een leuke stadswandeling, een bezoek aan een museum of gewoon lekker shoppen in de gezellige winkels.

1910 RESTAURANT & BAR

1910 is een sfeervol restaurant en bevindt zich in de Willemstraat in Eindhoven. Zij bieden diverse High Tea en High Wine menu’s aan. De High Tea Standaard bestaat uit soep, een plateau met sandwiches en broodjes (vis / vlees / vega), een etagere met chocovarieteiten en mini desserts. De Thee wordt aangevuld.

Contactgegevens:
1910 Restaurant en Bar
Willemstraat 43a
5611 HC Eindhoven
tel. 040 296 1863
Naar de website

EETCAFE MOVIES

Kom genieten van de gezellige sfeer bij Eetcafé Movies tijdens een heerlijke high tea. De high tea bestaat uit drie gangen en onbeperkt drinken van verschillende soorten thee. Tijdens de eerste ronde wordt een heerlijk amuse soepje geserveerd met daarbij een stukje brood. De tweede ronde wordt er een etagère met verschillende soorten sandwiches en hartige hapjes geserveerd. De laatste ronde bestaat uit een etagère met zoete hapjes.

Contactgegevens:
Eetcafe Movies
Vestdijk 9
5611 CA Eindhoven
Telefoon +3140 24 57 617
naar de website 

LUNCHROOM FIFTY ONE

Bij de sfeervolle Lunchroom Fifty One in het overdekte winkelcentrum van Woensel kun je terecht voor diverse high tea’s. De High Tea bestaat o.a. uit verschillende sandwiches met vlees en vis, wraps, zoete hapjes, scones met clotted cream en jam, petit fours en onbeperkt genieten van thee of koffie.

Contactgegevens:
Winkelcentrum woensel 358
5625AG Eindhoven
040-2567468
06-10113934
naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *