High Tea Emmen

Op zoek naar een High Tea Adres in Emmen voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’ s. Alvast een gezellige middag gewenst!

MET STROOP OFZO

Elke dag serveren zij een High Pancake, dat is een soort High Tea maar dan net even anders. Een heerlijke middag genieten van hartige en zoete pannenkoeken, wafels, poffertjes en allerlei ander lekkers. Daarbij hoort uiteraard een pot verse thee. Kinderen krijgen hun eigen High Pancake met lekkere gerechtjes en een kan limonade. Graag één dag van te voren reserveren.

Contactgegevens:

Matissepassage 22
7811 DT Emmen
Tel: 0591 – 531068
Naar de website 

RESTAURANT PARDOES

Restaurant Pardoes is dinsdag tot en met zondag geopend van 14.00 uur tot 16.30 uur voor High Tea. Je krijgt bij een High Tea een grote diversiteit aan kleine hapjes, namelijk een Bacon, Lettuce and Tomato Sandwich, een Roomkaas met komkommer Sandwich, Zoete Scone met Clotted Cream en Jam, Wafel met Kersen en zoet geklopt eiwit, Fruitgebakje van Aardbei, Bramen en Blauwe Bessen, Geglazuurde Vanille Muffin, Geglazuurde Chocolade Muffin, Glaasje van Appelcompote, Rozijnen en Bananen-Mousse, Lemon Cheesecake, Chocolade Brownie, Tiramisu, Belgische Bonbon, Chocolade Truffel en Koekjes. Daarnaast onbeperkt diverse theesoorten: verse theesoorten geserveerd met Thee- eieren, biologische theesoorten van Mondiano en een uitgebreid assortiment theesoorten van Pickwick.

Contactgegevens:
Restaurant Pardoes
Kolhoopstraat 11-13
7811 GD  Emmen
Tel: 0591-643354
Naar de website

Restaurant Pardoes
Kolhoopstraat 11-13
7811 GD Emmen
Tel. 0591 643354 – See more at: http://www.restaurant-emmen.nl/contact/#sthash.nsOyMzXT.dpuf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *