High Tea Emmen

Op zoek naar een High Tea Adres in Emmen voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’ s. Alvast een gezellige middag gewenst!

KOFFIE EN BROODJESHUIS DE LELIE

Lekker met vrienden, vriendinnen of kennissen aan de thee? Laat je verrassen door de mogelijkheden tot High Tea bij ‘De Lelie’. De High Tea omvat onbeperkt thee drinken, aangevuld met zelfgemaakte sandwiches o.a. met ham, verse zalm, rosbief en brie, scones met marmelade, kleine gebakjes en bonbons.
De High Tea is nog uit te breiden met een glas vers geperste jus d’orange en een warme quiche.

Contactgegevens:
koffie en broodjeshuis de Lelie
Kerkpad 3-5
7811 AN Emmen
T +31 (0)591 610 015
naar de website 

MET STROOP OFZO

Elke dag serveren zij een High Pancake, dat is een soort High Tea maar dan net even anders. Een heerlijke middag genieten van hartige en zoete pannenkoeken, wafels, poffertjes en allerlei ander lekkers. Daarbij hoort uiteraard een pot verse thee. Kinderen krijgen hun eigen High Pancake met lekkere gerechtjes en een kan limonade. Graag één dag van te voren reserveren.

Contactgegevens:

Matissepassage 22
7811 DT Emmen
Tel: 0591 – 531068
Naar de website 

MARKANT

Markant is een grand café in het hartje van centrum Emmen. Als het zonnetje schijnt kun je gebruik maken van het grote in de zon gelegen terras. Wat betreft hun gerechten hanteren zij het motto: eerlijk, vers en betaalbaar. Goed eten hoeft niet duur te zijn! High Tea is thee drinken op zijn best. Geniet van mooie theeën en heerlijkheden. Het bestaat uit o.a. kleine sandwiches, petit fours, bonbons, muffins, brownies en andere lekkernijen en uiteraard onbeperkt thee drinken. Je kunt elke dag, 7 dagen per week tussen 11.00 uur en 16.00 gebruiken maken van de high tea. Wel graag vooraf reserveren. De high wine bestaat uit 3 glazen wijn begeleid door hapjes/kleine gerechtjes afgesloten met een borreltje dessertwijn of rose port. Het arrangement wijnen is zorgvuldig gekozen bij de geserveerde hapjes. De hapjes zijn uiteraard vers en huisgemaakt! Zij passen de wijnen en hapjes aan, aan de winter en zomer. Voor de high beer geldt hetzelfde: 3 speciaalbieren van de tap en uit fles, rekening houdend met het seizoen en een aantal overheerlijk huisgemaakte hapjes. Deze arrangementen zijn uitermate geschikt voor groepen! Uiteraard kunnen ze het ook combineren. Zodat de, waarschijnlijk heren, van de high beer kunnen genieten terwijl de dames aan de high wine zitten! Je kunt 7 dagen per week gebruik maken van de high wine en high beer. Graag minimaal 1 dag vooraf reserveren.

Contactgegevens:
Markant Emmen
Marktplein 62
7811 BA Emmen
T: 0591-646045
Naar de website 

RESTAURANT PARDOES

Restaurant Pardoes is dinsdag tot en met zondag geopend van 14.00 uur tot 16.30 uur voor High Tea. Je krijgt bij een High Tea een grote diversiteit aan kleine hapjes, namelijk een Bacon, Lettuce and Tomato Sandwich, een Roomkaas met komkommer Sandwich, Zoete Scone met Clotted Cream en Jam, Wafel met Kersen en zoet geklopt eiwit, Fruitgebakje van Aardbei, Bramen en Blauwe Bessen, Geglazuurde Vanille Muffin, Geglazuurde Chocolade Muffin, Glaasje van Appelcompote, Rozijnen en Bananen-Mousse, Lemon Cheesecake, Chocolade Brownie, Tiramisu, Belgische Bonbon, Chocolade Truffel en Koekjes. Daarnaast onbeperkt diverse theesoorten: verse theesoorten geserveerd met Thee- eieren, biologische theesoorten van Mondiano en een uitgebreid assortiment theesoorten van Pickwick.

Contactgegevens:
Restaurant Pardoes
Kolhoopstraat 11-13
7811 GD  Emmen
Tel: 0591-643354
Naar de website

Restaurant Pardoes
Kolhoopstraat 11-13
7811 GD Emmen
Tel. 0591 643354 – See more at: http://www.restaurant-emmen.nl/contact/#sthash.nsOyMzXT.dpuf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *