High Tea Gouda

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Gouda, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea, High Wine of High Beer?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Gouda. Combineer een High Tea met een leuke stadswandeling, een bezoek aan een museum of gewoon gezellig winkelen.

ZOET EN ZALIG

In het voormalig historische Weeshuis uit 1642 met prachtige binnentuin is leescafe Zoet & Zalig gevestigd. Zoet & Zalig staat voor heerlijke zelfgebakken taarten, verse high Teas en alle tijdschriften en kranten van de Openbare Bibliotheek. Het is de plek om ‘s middags te genieten van een zalige High Tea met home made taarten volgens Engels recept. Bij de Zoete High Tea is er een proeverij van alle heerlijke zselfgebakken taarten en  zelfgebakken scones. Deze kan nog uitgebreid worden naar een Zoete & Hartige High Tea met sandwiches en wat warme hapjes, zoals een klein glaasje soep en warme geitenkaas bladerdeegflapjes.

Contactgegevens:
Zoet & Zalig
Spieringstraat 1
2801 ZH Gouda
Telefoon : +31 0182 590108
naar de website 

RESTAURANT BELVEDERE

De informele sfeer, de vriendelijke bediening en de heerlijke HIgh Tea zorgen voor een aangenaam verblijf. Restaurant Belvedere bestaat al vanaf 1868 en bevindt zich op een van de mooiste pleinen van Nederland met uitzicht op het beroemde stadhuis. Tijdens de High Tea Belvedere krijgt u thee, koekjes, snoepjes, chocolade, een chocolade fondue en diverse sandwiches geserveerd.

Contactgegevens:
Restaurant Belvedere
Markt 45
2801 JK Gouda
Telefoon: 0182-512 421
naar de website

BRASSERIE FELICIA

Voor een gezellige afternoon tea party, ook wel “high tea” genoemd bent u bij Felicia aan het juiste adres. High Tea ……. “ Vriendinnen onder elkaar” Dit wordt de volmaakte combinatie van een Tea en een culinaire happening. U kunt overgaan tot een kopje heerlijke thee en gaan genieten van de hartige en de zoete lekkernijen. Zij bieden u keuze uit aantal theesoorten en serveren daarbij hartige en zoete hapjes. Tijdens de high tea geniet u van o.a sandwiches, bonbons, scones en andere zoetigheden. Als u eens iets heel anders wilt doen dan normaal, kies dan voor High wine of High beer.Op een mooie etagère gepresenteerd, kunt u genieten van diverse heerlijke verfijnde en verrassende High Wine/Beer bites met drie heerlijke glazen wijn / beer.

Contactgegevens:
Brasserie felicia
Lange Groenendaal 57
2801 LR Gouda
Tel: 0182-603135
Naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *