High Tea Groningen

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Groningen, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Groningen. Combineer een High Tea met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het Groninger Museum of gewoon gezellig winkelen.

FRESH TODAY

Met z’n tweetjes of met een groep genieten in de mediterrane sfeer van Fresh Today onder het genot van een heerlijk kopje verse thee en een variatie aan zoete en hartige lekkernijen. De High Tea Deluxe bestaat uit verse thee naar keuze, luxe belegde broodjes (vlees, vis of vegetarisch), internationale banket- specialiteiten uit eigen oven (o.a. brownies, scones, wafels, American cookies), fruit van het seizoen, slagroom, een huisgemaakte hippe cupcake en een selectie overheerlijke tapas.

Contactgegevens:
Fresh Today
Folkingestraat 49
Groningen
Tel: 050-3115105
Naar de website 

LOUISXV.NL

In Louis XV draait alles om Bourgondisch genieten. Het restaurant vervult daarin natuurlijk een centrale rol. Daar willen zij je verrassen en trakteren op een onvergetelijke middag of avond. Het interieur zal daar aanzienlijk aan bijdragen. Het is modern en eigentijds, verenigd met fraaie klassieke elementen. Open vormen en antraciet- en olijfgroene tonen overheersen. Louis XV heeft een heerlijke lounge. Een ideale ruimte voor wie op een prettige manier wil onthaasten. Bij Louis XV is het eigenlijk altijd zondagmiddag, helemaal met hun heerlijke hightea: Thee naar keuze met onder andere clubsandwiches vlees en vis, chocolade muffins, appeltaart, mango-cheesecake, kersenmarmelade, scones, chocolade-truffeltaart, slagroom en clotted cream. Een High Tea is mogelijk vanaf 8 personen.

Contactgegevens:
Louis XV
Oude Kijk in ‘t Jatstraat 47-51
Groningen
Tel: 050 311 69 51
Naar de website 

Reacties

  1. Ik kan de high tea bij Elmers in de Nieuwe Ebbingestraat zeker aanraden! Heerlijk en een leuke sfeer, daarbij niet heel duur in vergelijking met sommige andere!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *