High Tea Leeuwarden

POST-PLAZA

Na een dag shoppen, voorafgaand aan een middag sieraden maken of een middag in hun wellness, eigenlijk is het altijd gezellig om je moeder, zus, vriendin of met je partner gebruik te maken van een heerlijke Engelse High Tea. In Brasserie Lourens is het mogelijk om hiervan gebruik te maken. Hun High Tea bestaat uit: diverse soorten thee, fingersandwiches met o.a oude kaas, beenham en gerookte zalm, een hartige quiche, scones met marmelade en ongezoete room, muffins, brownies, diverse soorten roomboterkoekjes, soesjes toren (croque en bouche) met chocoladesaus en poedersuiker, bonbons, choma’s en eclairs.

Contactgegevens:
Grand Hotel Post-Plaza
Tweebaksmarkt 25-27
8911 KW Leeuwarden
T. 058-2159317
Naar de website

DE KOPEREN TUIN

Welkom in het groene hart van Leeuwarden in Stadspark de Prinsentuin. Hier vind je oude romantiek, de Friese Oranjes en eeuwenoude platanen in een schitterende tuin.
Je bent gast in de ‘De Koperen Tuin’ waar je kunt genieten van diverse Thee-Menu’s zoals een heerlijke High Tea. Deze bestaat uit diverse theesoorten in doos, op tafel geserveerd, sandwich met zalm, sandwich fricandeau, huisgemaakte cakejes, tompoes, brownie, amandelpetitfour, warm bladerdeeghapje en een puntje quiche.

Contactgegevens:
De Koperen Tuin
Prinsentuin 1
8911 DE Leeuwarden
Tel:  058 21 31 100
Naar de website 

Reacties

  1. DE KOPEREN TUIN: mooie locatie aan het park, aardige bediening maar na een opmerking/klacht is het moeilijk voor ze hiermee om te gaan. Proberen het wel maar ze zijn het zeker niet gewend en weten eigenlijk niet hoe om te gaan met een vriendelijk doch opbouwend kritische klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *