High Tea Lelystad

Op zoek naar een High Tea Adres in Lelystad voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

EVA’S KEUKENTUIN

Via een opening in een heg midden tussen de paarden en de weilanden kom je in Eva’s Keukentuin. In haar in vintagestijl ingerichte kas in het buitengebied van Lelystad kookt Eva met wat het seizoen biedt. Het eerste weekend van de maand laat ze dat graag aan haar gasten proeven. Haar versie van een high tea heet “Thee met taartjes”, en bestaat ook uit een plus-variant met hartige hapjes erbij. Welke taartjes ze bakt, hangt af van het seizoen en van waar Eva zin in heeft.

Contactgegevens:
Eva’s Keukentuin
Groene Velden 175
Lelystad
Naar de website: www.evaskeukentuin.nl

HET KOFFIEHUYS LELYSTAD

De High Tea is in Engeland een begrip: ‘s Middags thee drinken met van alles d’r op en d’r aan. Een High Tea bestaat uit verschillende hartige en zoete lekkernijen. Bij Het Koffiehuys Lelystad is er een High Tea voor iedereen. Met de Mini High Tea serveren wij losse thee in theepot, mini sandwiches, zelfgemaakte appeltaart, carrot cake & brownie. Met de exclusieve High Tea kunt u ook nog eens genieten van Tsjechische honingtaart, quiche Lorraine en kaasstengels. Een echte aanrader, al vanaf €14,50!

Contactgegevens:
Het Koffiehuys Lelystad
Waagpassage 128
8232 DW  Lelystad
Tel: 0320-223932

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *