High Tea Middelburg

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Middelburg, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Middelburg. Combineer een High Tea in Middelburg met een leuke stadswandeling, gezellig shoppen,een bezoek aan een museum of een lekkere strandwandeling.

HONEYPIE

HoneyPie is het vrolijkste en gezelligste theehuis van Middelburg waar je van maandag t/m vrijdag -elk tijdstip – kan genieten van een High Tea. Op zaterdag kun je tot 12 uur aan de High-Tea beginnen. Elke eerste zondag van de maand kun je ook op zondag genieten van een High-Tea. De High-Tea duurt ongeveer 2 a 2,5 uur. Ronde 1 bestaat uit sandwiches en quiche. Ronde 2 bestaat uit eigengemaakte scones en vers fruit. Ronde 3 bestaat uit zoete hapjes. Inclusief onbeperkt thee (of koffie)

Contactgegevens:
Honeypie
Achter de Houttuinen 50
4331 NJ, Middelburg
Telefoon: 0118-637 475
naar de website 

DE GOUDEN BOCK

Vanaf 15:00 uur is het mogelijk te reserveren voor een heerlijke high tea bij De Gouden Bock in Middelburg. De high tea bestaat uit een selectie huisgemaakte versnaperingen, zoals scones met jam, quiche, verschillende luxe sandwiches, hartige hapjes, appeltaart, citroentaart, brownies en meer lekkers. Ook de thee is bijzonder; we beginnen met witte thee met lavendel! De perfecte afsluiting van een middagje slenteren door Middelburg is de high wine; twee glazen –goede- wijn geserveerd met huisgemaakte tapenades, sandwiches, olijven, charcuterie, nootjes, garnalen en een oester.

Contactgegevens:
De Gouden Bock
Damplein 17
Middelburg
Tel: 0118 – 61 74 84
naar de website 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *