High Tea Nijmegen

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Nijmegen, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea, High Wine of High Beer?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Nijmegen. Combineer een High Tea in Nijmegen met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het Valkhofmuseum of gewoon lekker shoppen in de vele winkelstraten.

DE HEMEL

Restaurant en Brouwerscafé De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws pand in het centrum van Nijmegen. Tijdens de High Tea serveren zij een bijzondere combinatie van hartige- en zoete hapjes, sandwiches, scones met clotted cream en marmelade, chocolade, petit fours en natuurlijk koffie en thee.

Contactgegevens:
Restaurant de Hemel
Franse Plaats 1
Nijmegen
Tel: 024-3656394
Naar de website 

JULIETTE IN HOTEL BLUE

Je bent de hele dag welkom in de Salon de Thé & Lounge van Juliette, te vinden in Hotel Blue. Plof neer op de loungebanken of installeer je voor de open haard en geniet van een heerlijke cream tea, high tea diet tea met de heerlijkste taartjes en andere lekkernijen gemaakt door pattisier Roel Wagenaar van Holy Sweets. Denk aan Lemon pie, red velvet cake, macarons en de heerlijkste scones. Uiteraard ontbreken de hartige versnaperingen ook niet!

Contactgegevens:
Blue Nijmegen
Oranjesingel 14-20
6511 NT Nijmegen
Klik hier voor de website.

NOSTRA LUNCH EN WIJNBAR

Pure en verse ingrediënten zijn de basis voor een heerlijke high tea of high wine. Laat u tijdens de high tea verwennen met kleine sandwiches, stukjes chocoladetaart, stukjes noten-banaan-bosbessen cake, scones met slagroom en marmalade, slagroomtruffels, petits fours en onbeperkt diverse soorten thee. Tijdens de High Wining kunt u genieten van Petits fours, tapanades, bruschetta’s, diverse kazen, luxe mediterraanse vleeswaren en 2 glazen huiswijn naar keuze.

Contactgegevens:
Nostra Lunch en Wijnbar
Van Broeckhuysenstraat 48
65 11 PK NIJMEGEN
telefoon 024 360 33 62
Naar de website

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *