High Tea Nijmegen

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Nijmegen, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea, High Wine of High Beer?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Nijmegen. Combineer een High Tea in Nijmegen met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het Valkhofmuseum of gewoon lekker shoppen in de vele winkelstraten.

DE HEMEL

Restaurant en Brouwerscafé De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws pand in het centrum van Nijmegen. Tijdens de High Tea serveren zij een bijzondere combinatie van hartige- en zoete hapjes, sandwiches, scones met clotted cream en marmelade, chocolade, petit fours en natuurlijk koffie en thee.

Contactgegevens:
Restaurant de Hemel
Franse Plaats 1
Nijmegen
Tel: 024-3656394
Naar de website 

MANNA

Manna is een luxe suitehotel, wereldbar en Global food & fish-restaurant in één. In een bijzonder stadspand in het centrum van Nijmegen vindt u een on-Nederlands stijlvolle gelegenheid met een ongedwongen sfeer. Geniet bij Manna van de wereldkeuken, de luxe en de ongekende gastvrijheid. De ideale tussenstop tijdens een dagje Nijmegen is een Afternoon Tea bij Manna. Op z’n Engels, maar zonder dat tuttige. Manna weet wat de tea high maakt. Geniet tijdens deze sfeervolle high tea van cream tea met fruit madeleines, finger sandwiches, marmelade, petite glaces, geslagen room, cake en bijzondere theesoorten (Betjeman & Barton).

Contactgegevens:
Manna
Oranjesingel 2C
6511 NS Nijmegen
T +31 24 3650990
Naar de website 

BRASSERIE DEMI LYNN

Demi Lynn is een gezellige brasserie aan de Waalkade in Nijmegen. Ze hebben een gevelterras, die gedurende het gehele jaar open is. Daarnaast bevindt zich direct aan de Waal nog een terras, die ook buiten het zomerseizoen bij mooi weer geopend is. U zit dan op het mooiste plekje van Nijmegen met schitterend uitzicht op de Waalbrug. Je hebt de keuze uit een aantal high tea/wine/beer/-arrangementen, te weten een standaard en een luxe high tea, een standaard en een luxe high wine en een high beer, die ook weer bestaan uit kleine hapjes in combinatie met thee, wijn of bier.

Contactgegevens:
Brasserie Demi Lynn
Waalkade 18
6511 XP Nijmegen
E.: brasseriedemilynn@live.nl
T.: 024  3231158
Naar de website 

DE HEERLIJCKHEID

Onder de rook van de St. Stevenstoren in het hartje van de oude stad, vindt u deze unieke gelegenheid waar sfeer, warmte en gezelligheid hoog in het vaandel staan. De Heerlijckheid waar je aaltijd iets extra’s bij de koffie krijgt! De ultieme verwennerij is toch wel de heerlijcke High Tea van Koffiehuis De Heerlijckheid.

Contactgegevens:
Koffiehuis De Heerlijckheid
Stikke Hezelstraat 54
6511 JZ Nijmegen
Tel: 024-3501429
Naar de website 

NOSTRA LUNCH EN WIJNBAR

Pure en verse ingrediënten zijn de basis voor een heerlijke high tea of high wine. Laat u tijdens de high tea verwennen met kleine sandwiches, stukjes chocoladetaart, stukjes noten-banaan-bosbessen cake, scones met slagroom en marmalade, slagroomtruffels, petits fours en onbeperkt diverse soorten thee. Tijdens de High Wining kunt u genieten van Petits fours, tapanades, bruschetta’s, diverse kazen, luxe mediterraanse vleeswaren en 2 glazen huiswijn naar keuze.

Contactgegevens:
Nostra Lunch en Wijnbar
Van Broeckhuysenstraat 48
65 11 PK NIJMEGEN
telefoon 024 360 33 62
Naar de website 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *