High Tea Roermond

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Roermond, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea of High Wine?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Roermond. Combineer een High Tea of High Wine in Roermond met een leuke stadswandeling, een bezoek aan een museum, het Outlet Centrum of gewoon gezellig winkelen in de gezellige binnenstad.

DE PASTORIE

De Pastorie roept nostalgische herinneringen op aan het rijke Engelse leven door de traditionele high tea nieuw leven in te blazen. Je kent het plaatje: keurig gedekte tafels, klassiek servies met veel zilver, geurende thee, zoete koekjes met zure room. Decadent? Absoluut niet! De Pastorie presenteert ‘theeleuten in stijl met deftige hapjes’. De high tea wordt geserveerd met hartige en zoete lekkernijen zoals scones, brownies, muffins, sandwiches, quiches. Hun hoge kwaliteit is dagvers en telkens verrassend anders. De Pastorie is de ´place to be´ voor een authentieke Engelse theebeleving.
Prijs voor een High Tea: Euro 22,50 p.p.

Contactgegevens:
De Pastorie Roermond
Grotekerkstraat 29
6041 CR Roermond
T: (0031) 475 856 492 (tijdens openingsuren)
Naar de website 

HET ARRESTHUIS

In het restaurant van Het Arresthuis zul je genieten, dat is een belofte. Damianz biedt plaats aan ruim 50 couverts. Door elke dag met verse en seizoensgebonden producten te werken kun je zeker zijn van een mooie beleving in Damianz. Door de eigentijdse inrichting kun je in een rustige ongedwongen sfeer genieten van je High Tea. Elke dag heb je de mogelijkheid om te genieten van de High Tea. Met een gezelschap of met zijn tweeën. De High tea bestaat uit verschillende luxe thee soorten en dagverse lekkernijen, zowel zoet als hartig, waar je gedurende 2 uur van kunt genieten. De High Tea is inclusief koffie, thee, waters en verse jus d’orange. Prijs voor een High Tea: Euro 23,50 p.p.

De High Wine start u met heerlijke mini sandwiches, fleuron met een paddenstoelenragout en gekaramelisserde geitenkaas met pecannoot. Aansluitend serveren wij twee seizoensgerechten met variatie vlees en vis. Dit alles wordt begeleid door zorgvuldig gekozen bijpassende wijnen.Wij serveren High Wine maandag tot en met zondag tussen 12:00 en 16:00 uur. De kosten bedragen €29,50 per persoon.

Contactgegevens:
Het Arresthuis
Pollartstraat 7
6041 GC Roermond
T. +31475 870 870
naar de website 

KOETSHUIS ROERMOND

Restaurant Koetshuis heeft gezelligheid, Limburgse gastvrijheid en culinair genieten hoog in het vaandel staan. Wil je echt een keer een speciale belevenis samen met die oude dierbare vriendinnen, of op de moeder-dochterdag, probeer dan eens hun High Tea ervaring. Samen met vrienden en/of familie lekker genieten van de heerlijkste culinaire hapjes kan je speciale dagje uit een bijzondere afronding (of begin, of pauze …) geven. Van een goede High Tea kun je bij Restaurant Koetshuis in alle rust genieten en mag en kan uren duren. Zij serveren drie soorten High Tea. De High Tea Deluxe bestaat uit een wijntje van het huis, Bradley`s thee (onbeperkt), sandwiches o.a. gerookte zalm, cream-cheese met verse kruiden,  en eiersalade, een gevulde crêpe, quiche gevuld met seizoen groenten, scones met jam en room, gebak, koekjes en chocolade, vers fruit met slagroom. Prijs voor een High Tea Deluxe: € 20,50 p.p.

Contactgegevens
Koetshuis Roermond
Hamstraat 32
6041 HC Roermond
Tel: 0475-319087
Mail: info@koetshuisroermond.nl
naar de website 

KOFFIE- EN EETHUIS DE KIOSK

In hartje Roermond vlakbij bij het Munsterplein, een van de mooiste pleinen van Roermond, vind je De Kiosk. Binnen in het sfeervolle, eigentijdse restaurant of buiten op het prachtige tuinterras kun je genieten van een heerlijke High Tea. In De Kiosk hebben zij trouwens gratis WiFi beschikbaar. Tegenwoordig is het helemaal hip en trendy om samen met je vriendinnen en vrienden te genieten van een High Tea. Deze bestaat uit verschillende kleine hartige en zoete hapjes die je met ‘twee vingers’ kunt eten. Je kunt kiezen uit diverse soorten thee geserveerd met allerlei lekkernijen.
Prijs voor een High Tea: 20,50 per persoon.

Contactgegevens:
Eet- en Koffiehuis De Kiosk
Sint Christoffelstraat 4
6041 JS Roermond
Telefoon: 0475 330594
E-mail: info@Kiosk-Roermond.nl
Naar de website 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *