High Tea Sittard

RESTAURANT DE OPHOVENER MOLEN

Restaurant de Ophovener Molen is onderdeel van een watermolen die dateert uit de 14e eeuw en door de eeuwen heen dienst deed als korenmolen. Hij staat op de monumentenlijst en ligt in het indrukwekkende stadspark van Sittard, tevens een nationaal monument. Het luxe tuinrestaurant van de Ophovener Molen is met veel fantasie en zorg ingericht. In dit sfeervolle restaurant kun je genieten van een Molen high tea arrangement. Een high tea is altijd een verwennerij en heel geschikt als je iets te vieren hebt, in elke tijd van het jaar. Je wordt ontvangen met een glaasje prosecco. Daarna kun je genieten van een royaal gevulde koninginnesoep. Hierna volgen rijkelijk belegde sandwiches met carpaccio en truffelcreme en tonijnsalade, een spiraal van tune brood belegd met gerookte zalm en kruidenroomkaas, rosbief en mosterdcreme. Na deze hartige lekkernijen volgen zoete hapjes zoals Scotch pancakes, old Englisch fudge, een diversiteit aan verse cake, amandel friandes, huisgebakken scones en diverse soorten jam. Inclusief een uitgebreid thee-assortiment en koffie.

Contactgegevens
De Ophovener Molen
Molenweg 56
6133 XN Sittard
Tel: +31 (0)46 – 4585993
Naar de website 

MCKAELA’S

De alom geprezen ‘high tea’ bij Mckaela´s is net even anders. Zij presenteren de beleving van thee en koffie met Engelse en Duitse inslag. Bij hen is ´tea´ een gezellig samenzijn van 2 tot 30 personen. In de koffie-kelder, met de eeuwenoude huiseigen grondwaterput, zijn de sfeervol gedekte tafels een streling voor het oog. Bij mooi weer wordt in de rustige en stijlvolle binnentuin voor je gedekt. Je kunt kiezen uit tal van lekkernijen en als je op zoek bent naar bijzondere ideeen voor je tea, denken zij graag met je mee. Schroom niet om je persoonlijke wensen met hen te bespreken. Bij hen kun je terecht voor bijvb de tussenstop tijdens je wandeling of fietstocht, voor een bedrijfsuitstap, maar ook voor je verjaardag of gewoon om gezellig bij elkaar te zitten.

Contactgegevens:
Mckaela’s
Paardestraat 9A
Sittard
Tel:  0464000611
Naar de website 

BRASSERIE EIGENWIJS

Op Eigenwijze neemt je plaats aan een tafel en zij laten je genieten van de vele lekkere dingen die zij te bieden hebben tijdens de High Tea. Je mag zelf een keuze maken voor de High Tea. Bij het koude gedeelte kun je kiezen voor een sandwich Brie of een sandwich Gezond of een sandwich Tonijn of een sandwich Rosbief. Voor het warme gedeelte kun je kiezen uit een broodje pittig gehakt of een groente omelet of een broodje Italian of een broodje Hawai. De zoetigheden bestaan uit Petit Fours. 

Contactgegevens:
Brasserie Eigenwijs
Molenbeekstraat 6-10
6131 EG Sittard
T 046 – 451 34 27
naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *