High Tea Tilburg

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Tilburg, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Tilburg. Combineer een High Tea met een leuke stadswandeling, een bezoek aan het Textielmuseum of gewoon gezellig winkelen.

STUDIO TILBURG

Studio is een van de gezelligste studentenkroegen in Tilburg waar je ook nog eens kunt genieten van een heerlijke High Tea. Deze bestaat uit een potje verse thee naar smaak, sandwiches met vlees, sandwiches met vis, koek en gebak.

Contactgegevens:
Studio
Heuvel 9
5038 CN Tilburg
t +31 (0)13 543 60 16
Naar de website 

SLAGROOM ETEN & DRINKEN

Slagroom Eten en Drinken is als binnenstappen in een ouderwets Hollandse boerderijkeuken: een warme ambiance en overduidelijke Brabantse gastvrijheid! In dit authentieke café hechten zij veel waarde aan beleving, sfeer en gezelligheid. Heerlijk keuvelen en ondertussen genieten van verschillende zoete en hartige hapjes: daaruit bestaat de zorgvuldig samengestelde High Tea. De drie goed gevulde sandwiches per persoon bestaan onder andere uit laagjes carpaccio, tomatentapenade, gerookte zalm, kruidenroomkaas en komkommersalade. En met de grote keuze uit diverse smaken thee komt het lummelen op je vrije middag helemaal tot zijn recht. Dames kom ontspannen en geniet van je Tilburgse High Tea bij Slagroom Eten en Drinken tussen 12.00 en 19.00 uur. Denk er alleen wel aan dat zij helaas hun High Tea niet buiten kunnen serveren.Naast een high tea hebben zij ook een high beer arrangement: onder het genot van smakelijke hapjes verschillende kwaliteitsbieren proeven. De “vernieuwde” High Beer is de echte tegenhanger van de alom bekende High Tea. Allerlei gerechtjes geserveerd op 2 etagères met daarbij vijf proefglaasjes van verschillende bieren naar keuze. De eerste etagère gevuld met bier gerelateerde hapjes en de tweede met onze overheerlijke kipsaté en spare-ribs, natuurlijk begeleid door frieten. Omdat zij iedereen willen laten genieten van nieuwe en/of “oude vertrouwde” biertjes, kan je vooraf kiezen welke bieren de voorkeur hebben: bijvoorbeeld de La Trappe serie, wit/weizen combi, fruit- of seizoensbieren en zelfs alcoholvrij behoren tot de mogelijkheden.

Contactgegevens:
Slagroom Eten & Drinken
Piusplein 6A
5038 WL Tilburg
T 013 – 582 00 70
Naar de website 

TUINHUIS CULINAIR

Passie, puur en eerlijk zijn de kernwoorden van Tuinhuis Culinair. Zo wordt er gebruik gemaakt van fairtrade koffie en thee, er worden biologische wijnen geschonken en de eigenaren werken samen met een biologische slager en een vishandel die rekening houdt met de seizoenen van de zee. Bij de high tea voor 2 komt zowel de zoetekauw als de liefhebber van hartige gerechten tot zijn trekken. Ze vullen een etagere met diverse kleine luxe sandwiches, te weten: Club sandwich- ‘tuinhuis’, huisgemaakte tonijnsalade met zongedroogde tomaten en hun biologische filet martino speciaal. Ze gaan verder met een glaasje soep van het seizoen, een Italiaanse crostini met geitenkaas, pecannoten en honing uit de oven. Een wrap gevuld met biologische gerookte kip, avocado en zure room. Een gepocheerd biologisch eitje met ambachtelijk gerookte zalm, geroosterde asperge en huisgemaakte pesto. Daarna krijgen jullie een palet van diverse zoete heerlijkheden. Hier laten zij je kennis maken met hun patisserie specialiteiten. De huisgemaakte kruimel appeltaart, brownie en progesgebak kunnen hierop natuurlijk niet ontbreken. Maar dit is nog niet alles, vers afgebakken Danish pastery met ahornsiroop, versfruit met clotted cream en natuurlijk mogen de bonbons van Pattisier Albert niet ontbreken. Dit alles serveren zij met hun verfijnde theeconcept van ‘Thiemen thee’ of een versgezet kopje Fair Trade espresso koffie, e Voila…………

Contactgegevens:
Tuinhuis Culinair
Westermarkt 5
5042 MC Tilburg
013 463 4868
Naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *