Puur Mecure

Proef van het goede leven bij Puur Mercure. Dat smaakt naar meer! Puur Mercure is de trendy, eigentijdse, smaakvolle en vooral gezellige brasserie van Mercure Hotel Tilburg Centrum: een plek waar iedereen zich thuis voelt dankzij het gastvrije en ontspannen karakter. Je hoeft geen hotelgast te zijn om bij hen te genieten van een hapje en drankje. Een kopje koffie met grootmoeders appeltaart, een lekker glas wijn met spannende hapjes, een delicious lunch, maaltijd of High Tea…. Waar je ook zin in hebt, bij Puur Mercure word je altijd in de watten gelegd. It’s all about the experience!

Puur Mercure geeft gratis goodiebag t.w.v. € 19,50 bij een heerlijke High Tea in Tilburg.
Na afloop ontvang je een leuke tas met diverse goodies.

Voor de totstandkoming van de goodiebag werken zij samen met diverse ondernemingen uit Tilburg en omgeving. Zo zijn Franje Design, Simon Lévelt, Health City, Taste!, Selexyz, Heuvelpoort, Dia Panta, Club Pellikaan, De leukste Fotostudio, Touch Waxsalon en BBB Healthclub, bereid om de goodies te leveren.

Gezellig theeleuten met vrienden en vriendinnen, een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardag. Hun High Tea is geschikt voor diverse gelegenheden.

De High Tea bestaat uit;

– Ontvangst met een glas Prosecco
– Diverse soorten verse thee
– Kleine smakelijke zoetigheden van onze huispatissier
– Huisgemaakte muffins en brownies
– Sandwiches belegd met;
– Gerookte zalm
– Gerookte kip
– Huisgemaakte tonijn/ei salade
– Proeverij van hartige hapjes
– Als afsluiting van uw High Tea krijgt u nog een dessert.
€19.50 p.p

Zij serveren de High Tea in Tilburg dagelijks vanaf 12.00 uur, op een door jouw gewenst tijdstip. Reserveren kan tot minimaal 1 dag van te voren en kan uitsluitend per telefoon of email, 013-535 46 75 of info@puur-mercure.nl.

De High Tea bij Puur Mercure is al een groot succes. Naar aanleiding hiervan presenteert de bar-brasserie een nieuw concept: de High Wine. Gasten genieten in de namiddag of vroege avond gezellig én in stijl van een glas wijn naar keuze met koude en warme hapjes. Wie dol is op een gezellige borrel met lekkere hapjes is aan het eind van de middag (vanaf 14.00 uur) of begin van de avond (tot 19.00 uur) van harte welkom in de bar-brasserie van Puur Mercure.

Arrangement
Tijdens de High Wine worden gasten ontvangen met een glas Prosecco of non-alcoholisch aperitief en een amuse. Eenmaal aan tafel presenteert Puur Mercure diverse rode en witte wijnen, waaruit de gast een keuze mag maken. Vervolgens arriveren de hapjes. Het is altijd weer een verrassing wat op tafel verschijnt. Bijvoorbeeld een plankje met zuurdesembrood, tapenade, olijfolie, fleur de sel of nootjes. En later ook nog een etagère vol warme en koude minigerechtjes. De kok bedenkt telkens opnieuw lekkere hapjes, zoals blini’smet gerookte zalm, crostini’s carpaccio, rolletjes tonijn met rettich, kleine charcuterie (fijne vleeswaren), kaas, bitterballetjes… of weer iets anders!De High Wine biedt een hoop gezelligheid voor uiteenlopende momenten: een verjaardag, vrijgezellenfeest, als afsluiter van een dagje met vrienden of als lekker begin van het weekend.

Reserveren
De High Wine is te reserveren voor €29,50 (met drie glazen wijn) of €34,50 (met vier glazen wijn) per persoon. Reserveer minimaal één dag van tevoren per telefoon of per
e-mail, 013-5354675 of info@puur-mercure.nl.

Contactgegevens:

Puur Mercure
Heuvelpoort 300
5038 DT Tilburg
Tel: 013-535 46 75
info@puur-mercure.nl
Naar de website

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *