High Tea Utrecht

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Utrecht, waar je kunt genieten van een heerlijke High Tea?  Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Utrecht. Combineer een High Tea in Utrecht met een leuke stadswandeling, een bezoek aan de Dom, één van de vele musea of gewoon lekker shoppen in de gezellige winkelstraten.

YOGHURT BARN

Ondanks de naam biedt Yoghurt Barn in Utrecht veel meer dan enkel Loei Lekkere yoghurt. En steeds meer klanten ondervinden dit. Zo hebben ze heerlijke vers gebrande koffie en allerlei varianten gebak voor bij de cappuccino of verse munt thee. Ze krijgen dan ook regelmatig de vraag; “Er is zoveel lekkers, ik kan niet kiezen!” Hun High Tea en High Choc serveren zij dagelijks en enkel op reservering vanaf twee personen om je de leukste beleving te bieden. Een High Tea of High Choc duurt ongeveer 1,5u. Je kunt alleen met PIN betalen, dat scheelt weer een loopje naar de muur. Kom gezellig naar onze Barn en geniet van de High Tea (19,50 p.p.) of High Choc (23,50 p.p.) en reserveer nu via neude@yoghurtbarn.nl of bel 030-2600889. Reserveer vooral in de weekenden ver van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Contactgegevens:
Yoghurt Barn Neude
Vinkenburgstraat 15
3512 AA Utrecht
T: 030 – 26 00 889
E: neude@yoghurtbarn.nl
Naar de website 

DE BAKKERSWINKEL UTRECHT

Het is duidelijk te zien dat De Bakkerswinkel samen heeft gewerkt met Piet Hein Eek om
de lunchroom in de kelder te creëren. De inrichting van de drie werfkelders is volledig afgestemd op de natuurlijke vorm van de benedenverdieping. De bereiding van de ambachtelijke producten gebeurt op de plek waar vroeger in steenovens brood werd gebakken. Nu kan je in diezelfde ruimte ongestoord genieten van een heerlijke high tea, met op de achtergrond de keukengeluiden en –geuren!

Contactgegevens:
De Bakkerswinkel
Wittevrouwenstraat 2
3512 CT Utrecht
Tel.: 030-2667999
Naar de website 

GRAND HOTEL KAREL V

Grand Hotel Karel V is een uniek 5-sterrenhotel in het historische centrum van Utrecht. Hier ontmoeten middeleeuwse charme en moderne luxe elkaar. Het fraaie gebouwencomplex met schitterende binnentuinen stamt uit de 14e eeuw en is in 1999 heropend na een indrukwekkende renovatie. Waar ooit de ridders van de Duitse Orde zetelden, met Karel V en zijn zus Maria van Hongarije als belangrijke gasten, herbergen kun je nu terecht voor een luxe High Tea. Deze High Tea wordt elke zaterdag en zondag tussen 14.00 en 16.00 uur geserveerd. De High Tea bestaat uit meerdere gangen. Je krijgt o.a. een glaasje Prosecco met 3 amuses, crostini’s, diverse sandwiches, scones, madeleines, macarons en onbeperkt thee.

Contactgegevens:
Grand Hotel Karel V
Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht
T +31 (0)30 2337555
Naar de website 

KUNST EN EERLIJKE KOFFIE (KEEK)

Keek is gevestigd aan de Twijnstraat, de oudste winkelstraat van Utrecht.
Zij willen je als gast graag verwennen. Zij bakken zelf hun taarten, persen het sap van vers fruit en malen we voor iedere kop koffie de bonen, omdat ze dat zelf ook zo lekker vinden. Keek werkt enkel met biologische producten en zij proberen zoveel mogelijk producten uit het seizoen te gebruiken. De heerlijke biologische High tea bestaat uit onbeperkt thee drinken, een glaasje sap, een kopje soep, boerenbroodjes met 3 soorten beleg, scones met slagroom en jam en een proeverij van allerlei taartjes.

Contactgegevens:
Kunst En Eerlijke Koffie
Twijnstraat 23
3511 ZG Utrecht
030-2333299
Naar de website 

OUDAEN

Stadskasteel Oudaen is een monumentaal pand dat al meer dan 25 jaar hoogwaardige
horeca biedt. Dit bijzondere gebouw, sinds 1296 gevestigd in het stadshart van Utrecht, ligt op loopafstand van het Centraal Station. De heerlijke high tea bestaat uit: cake, scones met room en marmelad, petit fours, muffins, roomboterkoekjes, quiche met tomaat, kaas en gerookt spek, diverse soorten sandwiches, verse jus d’orange, thee en koffie.

Contactgegevens:
Stadskasteel Oudaen
Oudegracht 99
3511 AE  Utrecht
Telefoon: 030 231 18 64
Naar de website 

DE KLEINE BARON

Een tafel gevuld met de meest smakelijke lekkernijen: cupcakes, petit fours, sandwich,
scone, brioche en quiche. Daarnaast ontvang je een welkomstdrankje en een pot thee (4 koppen) met diverse smaken. Iedere woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00-15:00 uur serveert De Kleine Baron high-tea, voor minimaal 2 personen in hun restaurant, bestaande uit een pot Thee (4 koppen) met diverse smaken, 8 hapjes p.p warm en koud, zowel zoetig als hartig, met Nederlandse accenten en een welkomstdrankje. Het is tevens mogelijk om voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar een speciale Kinder High Tea te bestellen.

Contactgegevens:
De Kleine Baron
Sweder van Zuylenweg 56
3553 HG Utrecht
Telefoon: 030-244 51 51
Naar de website 

BIS UTRECHT

Bis is een hedendaags restaurant gevestigd in monumentaal pand met leuk terrasje aan
een gezellige winkelstraat. Het is gelegen aan de lijnmarkt met uitzicht op de Oudegracht en de domtoren. De High Tea bevat een combinatie van verschillende soorten sandwiches, zoete hapjes en onbeperkt thee. Bis is de hele week geopend van 12.00 tot 24.00 uur. Maar op zaterdag wordt erg geen High Tea geserveerd!

Contactgegevens:
Restaurant Bis
Lijnmarkt 26
Utrecht
030 231 58 31
Naar de website 

APERITIVO

De high tea wordt geserveerd op een étagère en bestaat uit verschillende zoetigheden,
huisgemaakte scones met een potje biologische jam, clotted cream en verschillende soorten sandwiches. Daarbij serveren zij diverse potten thee waarbij je kunt kiezen uit 10 exclusieve theesoorten. De High Tea serveren zij dagelijks tussen 12:00 en 15:30 (minimaal 1 dag van te voren) en alleen op reserveringVoor de echte mannen maar natuurlijk ook voor vrouwen met smaak die een High Tea maar niks vinden is er nu speciaal de “Aperitivo” High Beer. De thee wordt natuurlijk ingeruild voor speciaalbier. De scones, petit fours en de sandwiches worden vervangen door de Tortilla Chips, bitterballen, kaas, nootjes, olijven, serranoham en een mini burger.

Contactgegevens:
Aperitivo
Vinkenburgstraat 20
3512 AB Utrecht
030 233 19 89
naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *