Yoghurt Barn

yoghurtbarnOndanks de naam biedt Yoghurt Barn in Utrecht veel meer dan enkel Loei Lekkere yoghurt. En steeds meer klanten ondervinden dit. Zo hebben we heerlijke vers gebrande koffie en allerlei varianten gebak voor bij de cappuccino of verse munt thee. We krijgen dan ook regelmatig de opmerking; “Er is zoveel lekkers, ik kan niet kiezen!” Vandaar dat onze High Tea één van de meest populaire High Tea’s van de stad is!

Om die reden (en omdat we gewoon iedereen heel graag extra willen verwennen) hebben we een unieke High Tea gelanceerd in centrum Utrecht. En met recht niet zomaar een High Tea welke je overal kunt krijgen, nee wij doen het verrassend lekker. Klanten zijn het ermee eens; dit is iets waarvoor je van heinde en ver naar de Utrecht komt. Al interesse om ook naar onze gezellig Barn in centrum Utrecht te komen? Inmiddels is onze originele High Tea een waar begrip geworden in de Domstad!

yoghurtbarn

Onze High Tea laat iedereen kennis maken met een groot gedeelte van ons uitgebreide assortiment. Denk hierbij natuurlijk aan vier kleine yoghurt Specials, als de Crazy Cookie, Brownie Bango, Energy Explosion en Merry Berry. Of juist de seizoen Specials, passend bij het weer en jouw mood. Maar ook allerlei taartjes, koekjes en ons befaamde oerbrood. Bij de High Tea bieden we heerlijke varianten ‘slow tea’ van TeaBar, denk hierbij aan de Amsterdam Blend, Notendroom of de Mon Cheri. Een ware beleving! Als toetje krijgt u een heerlijke frozen yoghurt; een gezond en heerlijk alternatief voor het ijs wat u gewend bent. Of u nu de High Tea met z’n tweetjes doet of met een grote groep, u wordt gegarandeerd verwend op een hele bijzondere manier.

“Onze high tea bevat niet alleen loei-lekkere yoghurt. Ook hebben we heerlijk gebak van SharpSharp. Geheel gluten-, lactose- en suikervrij! Een deel van het Sharp Sharp gebak is ook notenvrij. Mocht je hier interesse in hebben, geef dit dan duidelijk aan bij de reservering, dan zorgen wij ervoor!”

yoghurtbarnsharpsharp

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze High Tea serveren wij dagelijks en enkel op reservering vanaf twee personen om je de leukste beleving te bieden. Een High Tea duurt ongeveer 1,5u. Je kunt alleen met PIN betalen, dat scheelt weer een loopje naar de muur. Kom gezellig naar onze Barn en geniet van de High Tea (19,95 p.p.) en reserveer nu via neude@yoghurtbarn.nl of bel 030-2600889. Reserveer vooral in de weekenden ver van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Yoghurt Barn zit ook in Amsterdam en vanaf de zomer van 2015 ook in Haarlem!

highteadresjes6

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens:
Yoghurt Barn Neude
Vinkenburgstraat 15
3512 AA Utrecht
T: 030 – 26 00 889
E: neude@yoghurtbarn.nl
Naar de website

Geopend van:
Maandag: 08:00u – 18:00u
Dinsdag: 08:00u – 18:00u
Woensdag: 08:00u – 18:00u
Donderdag: 08:00u – 22:00u
Vrijdag: 08:00u – 18:00u
Zaterdag: 09:00u – 18:00u
Zondag: 10:00u – 18:00u

In de zomer zijn we ook ’s avonds open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *