Drenthe

Theetuin drenthe

Op zoek naar een gezellige theetuin in Drenthe om heerlijk te genieten met familie, vrienden of vriendinnen van een uitgebreide high tea in een schitterende tuin? In onderstaand overzicht vind je de leukste theetuinen.

DE NATUURPLAATS (NORG)

De Natuurplaats is een plek waar je geniet van (h)eerlijke producten uit de streek, midden in de natuur. Na het lekker buiten zijn is het tijd om even bij te komen met een hapje en een drankje!

Je kan bij de Natuurplaats terecht voor een echte kop koffie, verse thee en divers gebak, koek en ijs.  Zij hebben een uitgebreide lunchkaart met verschillende huisgemaakte soepen, belegde broodjes, tosti’s en borrelhapjes. Ook aan de “kleine” bezoekers is gedacht met diverse kindergerechten.

Alom bekend is inmiddels hun “Drenttea”; een uitgebreide hightea met diverse zoete en hartige streekproducten.

Contactgegevens:
De Natuurplaats
Donderseweg 22
9331 TB Norg
0592-612098
info@denatuurplaats.nl
Natuurplaats Noordsche Veld (denatuurplaats.nl)

OPENINGSTIJDEN
Donderdag t/m zondag 10.00-17.00 uur

TEA TIME (ECHTEN)

‘An English tea room’ op een historische plek in Drenthe.

Scones, sandwiches, quiche and patisseries – ánd tea, of course!’ Toen de eigenaren na enkele jaren Engeland weer naar Nederland verhuisden, wisten ze precies wat ze graag wilden: een authentieke, prachtige Engelse tearoom, nét zo Engels als de British tearooms. En met een al even Engelse menukaart…

Waar eens de jonkvrouwe Van Holthe tot Echten haar middagthee dronk, verwelkomen zij nu u, ‘with pleasure, with joy’. Welcome in Tea Time, welkom in een stukje Engeland in Drenthe!

Contactgegevens:
Tea Time
Ruinerweg 4
7932 PD Echten
Tel: 0528-371051
Tea Time – An English Tea Room in Drenthe –

THEETUIN DE STOBBE

Een High Tea bij Theetuin Boomgaard de Stobbe is in ontspannen sfeer ongeveer twee uurtjes genieten van één van de maar liefst zeven varianten. Onbeperkt vele soorten thee en/of koffie drinken met huisgemaakte zoete & hartige heerlijkheden. Al mogelijk vanaf 2 personen.

Contactgegevens:
Theetuin De Stobbe
Steigerwijk 72
Dalerpeel
Tel: 0528-351515
Theetuin De Stobbe in Drenthe

DE VIJF SUITES

Van vrijdag t/m zondag is de theeschenkerij geopend voor publiek. In de theeschenkerij kunt u genieten van een uitgebreide selectie thee- en koffiesoorten. Willemijn verwent u graag met al haar heerlijkheden. De huisspecialiteiten, de verse chocolade- en appeltaart, worden uiteraard ook door Willemijn zelf gebakken. Ook voor een lekker broodje kunt u bij haar terecht. In theehuis Drenthe van De Vijf suites zijn diverse tafeltjes en een grote stamtafel. In de winter is het heerlijk vertoeven bij de gezellige gashaard. Overal in De Vijf Suites kunt gratis gebruik maken van wifi. De theeschenkerij is de perfectie locatie voor een bijzonder high tea. De high tea Drenthe is uitsluitend geschikt voor groepen (Vanaf 6 tot max 15 personen). Wat kunt u bijvoorbeeld verwachten bij onze speciale high tea Drenthe? Zoete producten : Carrot cake, Scones met clotted cream en jam, Gegrilde cake met muntroom, Chocolade brownie met noten, Brioche en een Bonbon. De Hartige producten: Sandwich met gerookte zalm, Toast  met nagelhout, mosterdmayo en komkommer, Italiaanse wrap met italiaanse ham en mozzarella, Mini pita broodje met beenham, Aardappel frittata met balsamico. De high tea bestaat volledig uit zelfgemaakte producten en daarom serveren zij een high tea alleen op afspraak.

Contactgegevens:
De Vijf Suites
Hogebrinksweg 1
9442 PP Elp
t 059 35 66 938
m 06 142 33 899
De Vijf Suites | Bed and Breakfast Drenthe – Elp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.