Flevoland

Theetuin flevoland

Op zoek naar een gezellige theetuin in Flevoland om heerlijk te genieten met familie, vrienden of vriendinnen van een uitgebreide high tea in een schitterende tuin? In onderstaand overzicht vind je de leukste theetuinen in Flevoland. Combineer je high tea met een heerlijk weekendje weg in Flevoland!

WIND IN DE WILGEN

Midden in het groen ligt koffie- en theeschenkerij Wind in de Wilgen. Gevestigd in een prachtig houten huis, in de vorm van een honingraat, met aangebouwde serre waar je onder een dak van druiven en abrikozen kunt genieten van een Engelse Tea. Bij mooi weer kun je ook nog kiezen uit de terrassen grenzend aan de boomgaard of aan de binnenplaats, waar je indien gewenst kunt zitten in de schaduw van de bomen.

Contactgegevens:
Bronsweg 25
8222 RB Lelystad
Tel: 0320-281073
Naar de website

GOLDHOORNGARDENS

De Goldhoorn Gardens is gelegen op een unieke locatie in de Noordoostpolder. Met de Goldhoorn Gardens is het mogelijk te proeven van het authentieke landelijke landleven. Liefhebbers van tuinen en het Engelse landleven kunnen hier hun hart ophalen. De Goldhoorn Gardens biedt een verrassende Engelse tuin van maar liefst 4000 vierkante meter. De tuin wordt gekenmerkt met golvende lijnen en idyllische plekjes. De tuin is bijzonder door de afgestemde kleurencombinaties en variatie in bloem- en bladvormen. De harmonie die de tuin uitademt creëert een ware rust tijdens de tuinwandeling. Geniet hier van een High Tea waar de sfeer zowel binnen als buiten knus is. Het Theefeestje is dé oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken.
Prijs op aanvraag Minimaal 10 personen.

Contactgegevens:
Klutenweg 13
8314 PB Bant
Telefoon 0031 (0)527-261525
Naar de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.