Friesland

Theetuin friesland

Op zoek naar een gezellige theetuin in Friesland om heerlijk te genieten met familie, vrienden of vriendinnen van een uitgebreide high tea in een schitterende tuin? In onderstaand overzicht vind je de leukste theetuinen in Friesland.

THEETUIN NIJEHOLTPADE

Vier je leven! Ben je binnenkort jarig? Of wil je je vriendinnen eens ontmoeten in een gezellige sfeer en lekker verwend worden met een High Tea? Bel ons dan gauw! Wij maken een gezellig High Tea Arrangement voor jou en je gasten. Wil je voorafgaand aan je High Tea fietsen of wandelen? Er zijn geweldig mooie routes rond onze theetuin. Meer weten bel ons!

Contactgegevens:
Theetuin Nijeholtpade
Hoofdweg 255
8475 CA in Nijeholtpade
Tel. 0561-689396
Naar de website

KOOTJE BIJ DE BRUG

Bij Kootje bij de Brug krijgt u een traditionele ‘Afternoon Tea’. Natuurlijk met een eigen ‘finishing touch’. Dus bij ons geen scones maar: Engelse Witte Bonensoep, Stokbrood, Beschuit en Fries Roggebrood, Friese Nagelkaas, Engelse Kaas, Salade en ‘Fryske Sûkerbole’. Heerlijk na het kanovaren. Wij noemen dit arrangement  ‘Boeren Hightea’. Een (h)eerlijk arrangement voor iedereen! ‘Theetuin Kootje bij de Brug is door de ANWB Toeractief op de vierde plaats gezet van de theetuinen top 10 van Nederland’.

Contactgegevens:
Kootje bij de Brug
Wolsumerketting 5
8774 PK Wolsum
Tel:  0515-569908
Naar de website

THEESCHENKERIJ DE BUYTENPLAETS

Theeschenkerij De Buytenplaets in Friesland, biedt compleet verzorgde High Tea’s, waarbij zij zoveel mogelijk gebruik maken van lokale producten. Lekker eten en drinken tegen een eerlijke prijs, dat is waar zij voor staan. U vindt op hun menukaart een keur aan huisgemaakte lekkernijen. Alle Tea’s hebben zij op de Teakaart gezet. Sinds kort kunt u ook kant en klare gerechten bij hen afhalen.

Contactgegevens:
Dwarsvaartweg 8
8391 ML
Noordwolde
Tel: 0561 431196
Naar de website

THEETUIN SLAPPETERP

Met liefde en aandacht wordt er bij ons gewerkt aan lekkernijen en terwijl je binnen of buiten in de theetuin, met fruit en rozen, geniet van de huiselijke sfeer ontdek je leuke details: een vaas landelijke bloemen, de mooie foto’s van de Chinese theeceremonie van Ann Vansteenkiste, een fries gedicht.Terwijl moeders en vaders lekker theetjedrinken (of een glaasje nuttigen), spelen de kinderen met skelters, in de zandbak of op de trampoline òf halen een ijsje. Rondje Noordwest Friesland doet de theetuin aan (knooppunt 90) en de wandelpaden “It Boerepaad” lopen achter het terrein langs. Theetuin Slappeterp is een volledig erkende horecagelegenheid die voldoet aan de eisen die daaraan gesteld worden.

Contactgegevens:
“Slappeterp”
Minicamping & Theetuin Kleasterdyk 12a
9037 JW Slappeterp
Tel:0518-451854
Mobiel:06-51275482
Naar de website

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.