Theetuin Appeltern

theetuin appelternTheetuin Appeltern is een zonovergoten plek te midden van rozenstruiken en fruitbomen aan de rand van natuurrijk Appeltern. Een verrukkelijk rustpunt – uitkijkend over de Wetering – voor fietsers, wandelaars en toevallige passanten. Op wandelafstand van de theetuin ligt het grootse en mooiste tuinideeënpark van Nederland, de Tuinen van Appeltern.

In deze landelijke omgeving gaan thee en koffie onherroepelijk samen met een van de vele home-baked lekkernijen van uitbaatster Marsha Krijnen. Op reservering kan er in de tuin ook een High Tea geserveerd worden, die geheel naar Engelse traditie gepaard gaan met scones, sandwiches en soep. Alles naar traditioneel recept. Een vleugje Engeland in het hart van Maas en Waal.

U zult dan ook begrijpen dat zij u vragen een high tea vooraf te reserveren. 

Langer of uitgebreider genieten van wat de Theetuin en haar natuurrijke omgeving te bieden hebben? Dan boekt u toch gewoon een arrangement. Daarin hebben ze het beste van de Theetuin, Bed&Breakfast en Appeltern gecombineerd.theetuin appeltern

Openingstijden:
De Theetuin is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur geopend van april tot en met oktober (afhankelijk van de weersomstandigheden).

De theetuin-arrangementen zijn het gehele jaar door te boeken.

Contactgegevens:
Theetuin Appeltern
Walstraat 13
6629 AD Appeltern
Tel: 0487 – 506733
Mobiel: 06-48372041
info@theetuinappeltern.nl
Naar de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.