Groningen

Theetuin Groningen

Op zoek naar een gezellige theetuin in het mooie Groningen om heerlijk te genieten met familie, vrienden of vriendinnen van een uitgebreide high tea in een schitterende tuin? In onderstaand overzicht vind je de leukste theetuinen in Groningen.

DE THEEFABRIEK

Thee drinken kun je natuurlijk in je eentje doen, maar veel leuker en gezelliger wordt het als je samen met vrienden, familie of collega’s in de sfeervolle theeschenkerij van De Theefabriek plaats kunt nemen. De Theefabriek heeft zich namelijk gespecialiseerd in het bijzonder veelzijdige product thee, werelddrank nummer 1, en de meest uitgebreide theekaart ter wereld samengesteld. Zo kunt u kiezen uit ruim 300 theesoorten en theespecialiteiten, variërend van hete tot koude thee, van groene tot zwarte thee, en van thee met een tic tot thee met slagroom of verse vruchten. In De Theefabriek wordt alle thee wordt met zorg bereid, op basis van losse thee en kokend water. Voor het optimale theegenot wordt de thee gedronken uit originele lage, wijde theekoppen. Naast de thee biedt de theeschenkerij ook koffie en overige dranken en een groot assortiment overheerlijk ambachtelijk gebak, warme scones en muffins, kruidige theecake en rijk belegde sandwiches.

Naast de gewone High Tea is er een “heksen tea” (voor een zwarte heksenhoed wordt gezorgd) en een “prinsessen tea” voor theedrinkers die jong van geest zijn. Of kiest u voor de “torenhoge tea” in de klokkentoren of de enige echte “Grunneger theetoafel”, met poffert?

Contactgegevens:
De Theefabriek
Hoofdstraat 15-25
9973 PD Houwerzijl
T 0595 572 053
Naar de website www.theefabriek.nl

THEETUIN BLOTEVOETENHOF

Theetuin Blotevoetenhof maakt deel uit van Staatsbosbeheer Westerkwartier. De theetuin ligt aan het Blotevoetenpad Opende en is een prachtige plek waar je voor, tijdens of na de wandeling kunt genieten van een hapje en een drankje. De prachtige boomgaard met stoere picknicktafels en vrolijke gekleurde zitjes is de ideale plek om je bezoek aan Opende compleet te maken.

Openingstijden:

Theetuin Blotevoetenhof is van april t/m oktober van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Tijdens de landelijke zomervakanties is de theetuin alle dagen open!

Contactgegevens:

Theetuin Blotevoetenhof
Peebos 1A
9865 TG Opende

Telefoonnummer:   0594-657080
Mailadres: info@blotevoetenhof.nl

Naar de website Theetuin Blotevoetenhof

Actuele informatie over het Blotevoetenpad vind je op de website van Staatsbosbeheer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.