Verras mama met een uitgebreide High Tea bij de Broederkapel!

Er is één dag in het jaar die voor elke moeder altijd bijzonder is, Moederdag natuurlijk! Dit jaar is deze speciale dag op zondag 8 mei en dan kun je je moeder verwennen met een overheerlijke High Tea. Alle mama’s worden deze middag extra in de watten gelegd!

Jullie worden ontvangen met een feestelijke welkomstcocktail. Daarna kun je onder andere genieten van huisgemaakte sandwiches, taartjes en muffins. Om je vingers bij af te likken! Onze heerlijke quiche en de scone met clotted cream en huisgemaakte jam mogen natuurlijk niet ontbreken. Alles wordt geserveerd op een vrolijke etagère zodat je samen kunt proeven en genieten! Inclusief een proeverij van Puritea. De Moederdag High Tea boek je al voor Euro 26,25 per persoon. Uit te breiden met een kopje soep vooraf voor 3,00. Wij rekenen op ongeveer 2,5 uur.

Voor de kleintjes

Onze jongste gasten kunnen smullen van een Kinder High Tea. We serveren een kleine etagère met allerlei lekkere hapjes, een verrassing en onbeperkt ranja! De Kinder High Tea boek je al voor 11,50 per persoon.

Reserveer direct

Ook leuk om te geven: een Broederkapel cadeauschotel voor elk genietmoment!

Contactgegevens:
Broederkapel
Broedershof 98
5462 EG  Veghel
T: 06 29 00 33 67
E: genieten@broederkapel.nl
Naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *